Zamieszczone przez log
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
CBD? po co to komu? a na co to potrzebne... Art
Zwiń
X
-
Ostatnio edytowany przez Play; [ARG:4 UNDEFINED].
-
Zamieszczone przez Play Zobacz postaU mnie leci od 4 tygodni 3x2 krople (a czasami po południu zapomnę wziać więc 2x2 też jest często). Nie zamierzam póki co zwiększać bo działa elegancko, wręcz "wyjebanie" na wszystko jest już na takim poziomie, że chyba zrobię sobie przerwę parę dni w braniu. Biorę 10% stężęnie.chyba zacznę w ciągu dnia testować.
Komentarz
-
Zamieszczone przez log Zobacz postaTeż chcę takie efektychyba zacznę w ciągu dnia testować.
Ostatnio edytowany przez prosekto; [ARG:4 UNDEFINED].«Czy On jest grzesznikiem, tego nie wiem. Jedno wiem: byłem niewidomy, a teraz widzę»
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez ziki2000 Zobacz postaA CBG solo warte uwagi ??
Komentarz
-
Zamieszczone przez Play Zobacz posta
Komentarz
-
Zamieszczone przez ziki2000 Zobacz postaA CBG solo warte uwagi ??Ostatnio edytowany przez prosekto; [ARG:4 UNDEFINED].«Czy On jest grzesznikiem, tego nie wiem. Jedno wiem: byłem niewidomy, a teraz widzę»
Komentarz
-
Zamieszczone przez BESTIA12345 Zobacz postaA czy zazywanie takich produktów może wyplynac na pozytywny wynik przy kontroli choćby samochodowej??
Komentarz
-
Zamieszczone przez BESTIA12345 Zobacz postaA czy zazywanie takich produktów może wyplynac na pozytywny wynik przy kontroli choćby samochodowej??Zamieszczone przez madmike Zobacz postaProdukty o pełnym spektrum kanabinoidów moga dać pozytywny wynik testu (zwłaszcza mocz). Niewielkie ryzyko przy olejkach, nieco większe przy vaporyzacji. Najlepiej ogarnać domowe testy i sprawdzić samemu.Ostatnio edytowany przez prosekto; [ARG:4 UNDEFINED].«Czy On jest grzesznikiem, tego nie wiem. Jedno wiem: byłem niewidomy, a teraz widzę»
Komentarz
-
Mi wyszedł domowy test na obecność w moczu pozytywny po paru dniach vapowania żywicy CBD. Być może lipny test (pojedynczy przy panel) lub większa niż dozwolona zawartość THC (Unia dopuszcza produkty <0.2 THC). Nie ma natomiast jednozacznych danych dot. konwersji CBG do THC. Testy kosztuja grosze ja wole sprawdzić od czasu do czasu coby spać spokojnie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez prosekto Zobacz postaTak ale to lepiej w labie sobie zbadać. Ja wszystko w labie badalem zawsze co bralem. Moze nie wszystko ale dużo rzeczy
Komentarz
Komentarz