Ty sobie mo?esz czeka? ale nie nedzie wyboru chce Pfizera czy cokolwiek, dostaniesz to co akurat b?dzie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Orzeł w Coronie czyli poradnik preppersa
Zwiń
X
-
Ostatnio edytowany przez BESTIA12345; [ARG:4 UNDEFINED].“Każdy człowiek umiera, nie każdy naprawdę żyje.“ William Wallace
-
Covid-19 dotyka nie tylko uk?adu oddechowego, ale te? sercowo-naczyniowego. Pacjenci, którzy przeszli zaka?enie koronawirusem ?agodnie wcale nie s? zabezpieczeni przed wyst?powaniem pó?nych powik?a? tej choroby. U niektórych pacjentów, nawet po kilku miesi?cach wyst?puj? nasilenia procesu zapalnego mi??nia serca, czy objawy zatorowo?ci p?ucnej - mówi RMF FM dr Jacek Bednarek. Specjalista kardiolog i elektrokardiolog ze Szpitala im. Jana Paw?a II w Krakowie, który sam przeszed? Covid-19 i wci?? odczuwa skutki tej choroby, nie ukrywa, ?e pandemia b?dzie mia?a konkretny, negatywny wp?yw na opiek? nad pacjentami kardiologicznymi w Polsce.Ostatnio edytowany przez htw; [ARG:4 UNDEFINED].correlation doesn't imply causation
Komentarz
-
Zamieszczone przez htw Zobacz posta
Komentarz
-
Lucile Randon, 116-letnia francuska zakonnica i najstarsza osoba w Europie, wyzdrowia?a po zaka?eniu koronawirusem i czuje si? dobrze. Tak? informacj? przekaza? dom spokojnej staro?ci, w którym mieszka seniorka.
Lucile Randon, która przyj??a zakonne imi? Andree, 16 stycznia uzyska?a pozytywny wynik testu na koronawirusa. Zosta?a poddana izolacji w domu spokojnej staro?ci w Tulonie w po?udniowej Francji.
Dom spokojnej staro?ci ?w. Katarzyny Laboure, gdzie obecnie mieszka siostra, poinformowa? media, ?e czuje si? ona dobrze. Przesz?a infekcj? bezobjawowocorrelation doesn't imply causation
Komentarz
-
mam? mnie zaszczepili, druga dawka.
rozmawia?em przez telefon, wydaje si?, ?e wszystko dobrze znosi, bez bólu i powik?a?.
na weekend pojad? zobaczy? czy ju? cyborg czy jeszcze...
mi?tusa po drugiej dawce sze?ciu specjalsów w kajdanki zakuwa?o.
mówi?, ?e jest jaki? jordan czy inny majkel ...by?o wczoraj w wiadomo?ciach lokalnych w ksi?stwie lubelskim
Komentarz
-
Ze?enski doda?, ?e sam jest gotowy, by si? zaszczepi?. Zaznaczy?, ?e najpierw do kraju trafi? preparaty firmy Pfizer/BioNTech, a nast?pna partia wed?ug niego najpewniej b?dzie produkcji koncernu AstraZeneca.
Prezydent doda?, ?e Ukraina prowadzi te? negocjacje w sprawie dostaw z innymi krajami. Prowadzimy teraz rozmowy z krajami, które b?d? nam przekazywa? swoje nadwy?ki. Mamy kontakty w Polsce - powiedzia? Ze?enski.
Komentarz
-
Poki
Szczepionka nie chroni w 100% jednak z wpisu mo?na wyczyta? ze dotyczy to znacznej cz??cie personelu w jakims miejscu, tak?e doprecyzuj o co chodzi.
?wietne wie?ci z Izraela.
https://www.google.com/amp/s/busines...er/05rv4ev.amp“Każdy człowiek umiera, nie każdy naprawdę żyje.“ William Wallace
Komentarz
Komentarz