Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co Cię dziś zachwyciło, komu chcesz podziękować? #napelnejzyle
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez htw Zobacz posta
Skad maja wode w tej wannie?
malowniczy widok w tle
+ dotarlo do nas
Komentarz
-
Zamieszczone przez papsi Zobacz posta
fajne zdjecie ale to tylko zdjecie, zaaranzowane
malowniczy widok w tle
+ dotarlo do nas
Takie jest zadanie sztuki - zmusi? do zatrzymania i myslenia.
Rozkminki w stylu skad maja wode i mydlo w wannie albo dlaczego ten Pan jest nie ogolony skoro pozowa? do zdjecia sa bezproduktywne.
Jesli uwazasz ze to tylko zdjecie proponuje wymyslic swoj wlasny autorski pomysl, zrealizowac i pochwali sie nam tu na forum.Ostatnio edytowany przez htw; [ARG:4 UNDEFINED].correlation doesn't imply causation
Komentarz
-
Zamieszczone przez papsi Zobacz posta
fajne zdjecie ale to tylko zdjecie, zaaranzowane
malowniczy widok w tle
+ dotarlo do nas
Komentarz
-
Zamieszczone przez htw Zobacz posta
jesli zdj?cie wywolalo w Tobie refleksje przynajmniej na jedna sekunde to spe?nilo swoje zadanie.
Takie jest zadanie sztuki - zmusi? do zatrzymania i myslenia.
Rozkminki w stylu skad maja wode i mydlo w wannie albo dlaczego ten Pan jest nie ogolony skoro pozowa? do zdjecia sa bezproduktywne.
Jesli uwazasz ze to tylko zdjecie proponuje wymyslic swoj wlasny autorski pomysl, zrealizowac i pochwali sie nam tu na forum.
Ot, zdj?cie ustawione i temat zamkni?ty.
Komentarz
-
Zamieszczone przez mleqs Zobacz postaMuzu?manie bior? k?piel w ciuchach?
Tak przy okazji, czy ten krajobraz to wynik dzialan ostoi demokracji i dzialajacych sadow wujka USA?Ostatnio edytowany przez fazzeerr; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez fazzeerr Zobacz posta
Jak potrzeba zrobic zdjecie, zeby ludzie tak jak tutaj mogli potem oskarzac innych o bycie nieludzkim i ze nie rozumieja tej "sztuki", to tak. Bo jak do kogos nie przemawia to zdjecie to jest w ogole najgorszy i niech zrobi lepsze!!!
Ale pomys? ciekawy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Stud Zobacz posta
Z tego co mo?na zaobserwowa? po wpisach, kol. Papsi jest raczej z prawej strony, pró?no tam szuka? empatii czy refleksji jakiej? g??bszej.
Ot, zdj?cie ustawione i temat zamkni?ty.Ostatnio edytowany przez -qq-; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez -qq- Zobacz posta
Stud kolego, jeste? ewenementem, b?d?c "lewakiem" jeste? jednocze?nie robolem (te? jestem robolem, tak?e nie traktuj tego obra?liwie) a te pogl?dy s? wbrew twojemu interesowi. Po lewej masz fa?szywy altruizm nic wi?cej, czyli empatia czy refleksja g??bsza to jest tylko dla zmylenia przeciwnika. Chyba nie s?dzisz, ?e w nowym rozdaniu (je?li pójdzie po lewej my?li) b?dziesz now? bourgeoisie?Albo, ?e praca ponad stan to tylko dla nie wiem, "wolno?ciowców"?
Przecie? nikt mnie nie zmusza? nigdy do tego co robi? i jak robi?. Jak by mi by?o ?le to zawsze bym móg? i?? do NLF i si? poskar?y?, jak to PostNord ludzi wykorzystuje, ale po prostu wiedzia?em co robi? i za ile, ot filozofia.
Po prostu zauwa?y?em pewne prawid?owo?ci, jak kto? ma "serce" po prawo, to takie rzeczy jak empatia szeroko rozumiana, refleksja, dobro wspólne, s? raczej nie po drodze.
Patrz foliarze, wi?kszo?? to konfederaci. Maski nie za?o?y, bo mu wolno?? odbieraj?. Chuj z innymi. Wielki wolno?ciec.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Stud Zobacz posta
Czyli wg Ciebie, jak kto? ma lewicowe pogl?dy to nie wiem, ma si? nie przem?cza? zbytnio w pracy?Albo, ?e praca ponad stan to tylko dla nie wiem, "wolno?ciowców"?
Dodatkowo te klasy spo?eczne maj? inne motywacje i niestety zbyt du?a socjalna poduszka bezpiecze?stwa b?dzie ci?gn??a robola w dó? a nie motywowa?a do rozwoju, dora?nie to wygl?da tak ?e niby dbasz o tych ludzi ale prawda jest taka ?e jak mu ?ycie batem nie przypierdoli to nigdy si? nie ogarnie(ja i wielu innych roboli) i wiecznie b?dzie szuka? winnych swojego losu.
Po prostu zauwa?y?em pewne prawid?owo?ci, jak kto? ma "serce" po prawo, to takie rzeczy jak empatia szeroko rozumiana, refleksja, dobro wspólne, s? raczej nie po drodze.
Patrz foliarze, wi?kszo?? to konfederaci. Maski nie za?o?y, bo mu wolno?? odbieraj?. Chuj z innymi. Wielki wolno?ciec.
Komentarz
Komentarz