Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co tam w Polsce piszczy. Programy z TV.
Zwiń
X
-
A tak zmieni?a si? punktacja czasopism naukowych w Polsce wg dziedziny (wykres 2)
https://m.facebook.com/story.php?sto...79760935367271
Pami?tajcie, #mimoWszystkoDuda i #przynajmniejLewakowDupaBoli
Komentarz
-
Kurwa Polska ma przejebane z tymi pisiorami.
Gdyby rzadzila PO to:
- obnizaliby podatki a nie podwyzszali
- zlikwidowaliby 500+
- nie byloby lockdownow
- wszystko byloby inteligentnie i najlepiej dobrane do sytuacji(a nie tak jak na calym swiecie w innych krajach)
no ale niestety jak krajem rzadzi kot Jaroslawa to co zrobic
tak by byloOstatnio edytowany przez papsi; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez papsi Zobacz postaKurwa Polska ma przejebane z tymi pisiorami.
Gdyby rzadzila PO to:
- obnizaliby podatki a nie podwyzszali
- zlikwidowaliby 500+
- nie byloby lockdownow
- wszystko byloby inteligentnie i najlepiej dobrane do sytuacji(a nie tak jak na calym swiecie w innych krajach)
no ale niestety jak krajem rzadzi kot Jaroslawa to co zrobic
tak by bylo
Komentarz
-
Zamieszczone przez mleqs Zobacz postaLockdown w innych krajach to wina PISu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez siwy800 Zobacz postaI serio nie zauwa?asz, ze to podatek na zmi?kczenie w?a?cicieli i wykupienie tych mediów via Orlen, ich oligarcha, lub Srebrna. Te dwie wie?e co je chcieli wybudowa? to przecie? s? takie zyski z wynajmu ?e co kilka lat mog? otwarcie wykupic jako Srebrna takie np. Radio Zet. O ile chc? czeka?.
O?wie? nas Siwy, którego miliardera nale?y ob?o?y? podatkiem by nie kupowa? tylu jachtów co miesi?c a na którego ochronny klosz dajemy?
Którego sytego besserwissera chronimy a którego gnoimy i sekularyzujemy w ramach powszechnego dobrobytu i szcz??liwo?ci uci?nionych klas pracuj?cych?
Twój miliarder lepszy ni? mój czy jak to tam by?o?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gats Zobacz postaNie mog? uwierzy?, Siwy broni miliardera-kapitalisty przed opodatkowaniem.
O?wie? nas Siwy, którego miliardera nale?y ob?o?y? podatkiem by nie kupowa? tylu jachtów co miesi?c a na którego ochronny klosz dajemy?
Którego sytego besserwissera chronimy a którego gnoimy i sekularyzujemy w ramach powszechnego dobrobytu i szcz??liwo?ci uci?nionych klas pracuj?cych?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mi?towy Zobacz postaAle opodatkowanie reklam, a potem opodatkowanie dochodu..to nie jest troch? kurestwo?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gats Zobacz postaNie mog? uwierzy?, Siwy broni miliardera-kapitalisty przed opodatkowaniem.
Komentarz
-
ruszyli
Wraz z pi?tkowym zluzowaniem obostrze? - do Zakopanego t?umnie ruszyli tury?ci. Wed?ug informacji hotelarzy, pod Tatry mo?e przyjecha? nawet 20 tys. turystów. Miejsca noclegowe w Zakopanem s? praktycznie zarezerwowane.correlation doesn't imply causation
Komentarz
Komentarz