Niegdy? by? taki temat, z opowie?ciami... JADZIEMY.
1. Z ostatniego treningu... Go?? w wieku 45-55 lat... Robi? "przysiady". To znaczy wg niego, bo dla mnie to by?o "nie wiadomo co".
W trakcie ?wiczenia mia? za?o?ony PASEK OD SPODNI
Tak, nie ?artuj?, spi?? si? skórzanym paskiem od spodni! Najpierw zajeba? 140 kg ... par? razy zrobi? ruch 3 cm... Zajeba? 180 kg (!) - zrobi? ruch 2 cm... Z asekuracj?, ajak 
Zadowolony poszed? robi? co? dalej. Tak mnie os?abi?, ?e ju? nawet nic nie mówi?em.
2. Rozmowa dwóch ?o?nierzy, przy wyciskaniu 2 x 25 kg na barki, siedz?c
"Za?o?? pas, bo mi zaraz kr?gos?up pyerdolnie".
W tym czasie bez pasa robi?em podrzut na ponad 100 kg
- rozgrzewka... Te? nie mia?em ju? si?y nic t?umaczy?.
3. Go?? robi? ?wiczenie... Bardzo ciekawe tj. opar? si? o drabinki, jak do wios?owania - i zacz?? si? giba? na boki, bez uginania r?k (tak jakby chcia? wios?owa?, nie uginaj?c r?ki?), nie wiem na co to mia?o by? ?wiczenie wi?c do?? g?o?no powiedzia?em do znajomego "patrz ?wiczy zwieracze odbytu".
4. Przechuj - ?o?nierz. Postanowi? wycisn?? nogami 200 kg na suwnicy (nogami do góry). Podniós? w gór?, zdj?? zabezpieczenia - po czym ... opu?ci? kawa?ek i nast?pi?o za?amanie.... Na szcz??cie by? na tyle drobny, ?e nie zgniot?o go ca?kiem, ale by? bliski spotkania z w?asn? dup?
5. KLASYKA, CZYLI POPEK pokazuje jak NIE ?wiczy?
6. INNE
1. Z ostatniego treningu... Go?? w wieku 45-55 lat... Robi? "przysiady". To znaczy wg niego, bo dla mnie to by?o "nie wiadomo co".
W trakcie ?wiczenia mia? za?o?ony PASEK OD SPODNI

Zadowolony poszed? robi? co? dalej. Tak mnie os?abi?, ?e ju? nawet nic nie mówi?em.
2. Rozmowa dwóch ?o?nierzy, przy wyciskaniu 2 x 25 kg na barki, siedz?c

"Za?o?? pas, bo mi zaraz kr?gos?up pyerdolnie".
W tym czasie bez pasa robi?em podrzut na ponad 100 kg

3. Go?? robi? ?wiczenie... Bardzo ciekawe tj. opar? si? o drabinki, jak do wios?owania - i zacz?? si? giba? na boki, bez uginania r?k (tak jakby chcia? wios?owa?, nie uginaj?c r?ki?), nie wiem na co to mia?o by? ?wiczenie wi?c do?? g?o?no powiedzia?em do znajomego "patrz ?wiczy zwieracze odbytu".
4. Przechuj - ?o?nierz. Postanowi? wycisn?? nogami 200 kg na suwnicy (nogami do góry). Podniós? w gór?, zdj?? zabezpieczenia - po czym ... opu?ci? kawa?ek i nast?pi?o za?amanie.... Na szcz??cie by? na tyle drobny, ?e nie zgniot?o go ca?kiem, ale by? bliski spotkania z w?asn? dup?

5. KLASYKA, CZYLI POPEK pokazuje jak NIE ?wiczy?
jak nie robi? przysiadów | |
jak nie robi? wios?owania | |
6. INNE
jak nie robi? martwego ci?gu | |
jak nie robi? martwego ci?gu | |
Komentarz