trening zrobiony po ?niadaniu i o 12 ale nie by?o tak ?le , w rwaniu wypracowa?em ju? dla siebie niemal idealn? technik? (przynajmniej du?o lepsz? ni? pó? roku temu) , tak?e teraz tylko dok?ada? kg
w podrzucie ostatnie wybicie na 105 by?o najlepsze
ci?gi lajt, siady troch? wym?czone ale nogi jeszcze by?y "zaspane" po przerwie
w poniedzia?ek robie trening na maxa , ?roda- czwartek przygotowawczy i sobota DMP II rzut
Mam luz od zawodów i wczoraj prawie uda?o mi si? zrobi? plan Wodyna tylko czasu zabrak?o.
W rwaniu na 85 ma?e problemy bo raz wyrwa?em , dwa razy przelecia?o do ty?u, ale to przez s?abe skupienie, potem odpocz??em i 3x pod rz?d wyrwa?em do?? lekko
W podrzucie chocia? w barki wchodzi?o nie najgorzej to no?yce robi?em z dupy, zarzut lajtowo
Przysiady wym?czy?y mnie konkretnie, nogi mia?em jak z waty po nich. Potem szybko ci?gi zrobi?em ?eby by?o.
Ostatnio edytowany przez Cobra; [ARG:4 UNDEFINED].
Mam luz od zawodów i wczoraj prawie uda?o mi si? zrobi? plan Wodyna tylko czasu zabrak?o.
powiedz kiedy? temu swojemu trenejro kto Ci zasugerowa? szersze trzymanie sztangi do wybicia nawet nie widz?c filmiku z Twoim nieudanym wybiciem <chwali si? perfidnie >
Dorzeźbionych Świąt Bożego Narodzenia oraz Silnego Nowego Roku
ostatnio wspomnia?em o tym, ?e poszerzy?em chwyt i lepiej wchodzi a trener na to "ja si? tam nie wtr?cam do tego jak szeroko trzymasz, skoro tak Ci lepiej to ok" i tyle gadki
Dowiedzia?em si? po przyj?ciu ?e mam godzin? na trening tak?e tylko tyle.
Rwanie bez dynamiki i szybko?ci ale 95 wesz?o za 1 razem.
W podrzucie szed?em 3x 120kg ale zawsze minialnie z przodu zostawa?a. Win? jest odskakiwanie w ty? zaraz po wybiciu z klaty. Na tych podej?ciach co wrzuce na yt tego nie wida? ale na 120 tak by?o.
Jutro doko?cz? trening.
doko?czy?em prawie ca?y trening na innej si?ce dlatego te? nie by?o ?y?owania
siady z zapasem, por?cze te? (nie mia?em jak zrobi? pull over and press a przy WL boli bark), ci?g troch? ci??ko z uwagi na ma?e kr??ki (gryf 5cm ni?ej ni? na wymiarowych)
tak, na ?awce poziomej nawet przy dobrym mostku i spi?ciu ?opatek (k?ucie gdy sztanga jest ju? przy klacie) , ale co najdziwniejsze ju? przy lekkim skosie przestaje bole?
ja z wybicia na 115 nie jestem zadowolony, robi?em ju? lepiej (na zawodach 120 ?adnie wesz?o), ale nagra?em, ?eby? zobaczy? sobie obecn? szeroko?? chwytu
Komentarz