ja mam 5000iu, masło omege 3 i ZMA na noc - mega kombinacja jesli chodzi o samopoczucie, czuje sie jakbym miał 2 mózgi tak dobra koncentracja LOL
co do chwytu moze jednak warto 10 cm zamiast 8 ?
pamietaj ze wybijasz pionowo w gore, w przod wypychasz zapewne tricepsem lub ograniczeniem mobilnosci barku
Dorzeźbionych Świąt Bożego Narodzenia oraz Silnego Nowego Roku
powiem Ci ze ja chwytam tak ze mały palec jest niemal na power ringach na sztandze trojbojowej 81cm i łatwiej mi nie tylko wybić ale takze zarzucić ze względu na krótszy "rzut" ramion na oś pionową
ja mam 5000iu, masło omege 3 i ZMA na noc - mega kombinacja jesli chodzi o samopoczucie, czuje sie jakbym miał 2 mózgi tak dobra koncentracja LOL
5000iu- co to jest?
Cobra-widze że masz problem w wybiciu nad głowe,mi bardzo pomogło w tym dodatnie końcówki siadów przednich i dodanie wyciskania do czoła w SS z podciąganiem,ruszyłem w ten sposób zastój w PP, może w wybiciach na nożyce też będzie lepiej.Wyc do czoła widze że robisz ale o końcówkach siadów nic nie ma.
trening po 4 dniowej przerwie średnio się robiło, ale nie było źle
w rwaniu trochę mało dynamiki, w podrzucie najlepsze podeście zrobiłem na 110 z poszerzonym chwytem o 1cm z każdej strony (tyle wystarczyło żeby ładnie weszła w barki)
Ciągi już dynamicznie. W wyciskaniu z kaptura 8 powtórzenia nie dałem rady. Siad przedni z zapasem i końcówka siadu w 5 seriach głównych dla idealnej techniki i dynamiki.
kondek - na razie muszę ćwiczyć planem mojego trenera
w rwaniu trochę mało dynamiki, w podrzucie najlepsze podeście zrobiłem na 110 z poszerzonym chwytem o 1cm z każdej strony (tyle wystarczyło żeby ładnie weszła w barki)
no widzisz, poeksperymentujesz jeszcze z szerokim chwytem i bedziesz mial ten odwieczny problem z głowy
Z czym jecie to masło ? Zwykłe "ze sklepu" czy takie z mleka niepasteryzowanego ?
Ostatnio jadłem 23 kaps o-3 gold dziennie, też się czułem jakbym miał 2 mózgi, do tego przyjemne dreszcze przez praktycznie cały dzień, w połączeniu z adaptogenami byłem wszechwiedzący i nieśmiertelny
Krisss_zaw - a jedz z czym chcesz , ja miksuje do ostatniego posiłku z ryżem, jogurtem (calpro z krasnystaw ,polecam, ma 250mg wapnia na 100g +probiotyk) ,kakao i miodem . Niestety mam tylko pasteryzowane ale za to 100% masło. Co do omegi to nie stać mnie na tyle. Jem 4 kap dziennie +adaptogeny i też daje rade.
Ostatnio edytowany przez Cobra; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz