ja mam 5000iu, mas?o omege 3 i ZMA na noc - mega kombinacja jesli chodzi o samopoczucie, czuje sie jakbym mia? 2 mózgi tak dobra koncentracja LOL
co do chwytu moze jednak warto 10 cm zamiast 8 ?
pamietaj ze wybijasz pionowo w gore, w przod wypychasz zapewne tricepsem lub ograniczeniem mobilnosci barku
Dorzeźbionych Świąt Bożego Narodzenia oraz Silnego Nowego Roku
powiem Ci ze ja chwytam tak ze ma?y palec jest niemal na power ringach na sztandze trojbojowej 81cm i ?atwiej mi nie tylko wybi? ale takze zarzuci? ze wzgl?du na krótszy "rzut" ramion na o? pionow?
ja mam 5000iu, mas?o omege 3 i ZMA na noc - mega kombinacja jesli chodzi o samopoczucie, czuje sie jakbym mia? 2 mózgi tak dobra koncentracja LOL
5000iu- co to jest?
Cobra-widze ?e masz problem w wybiciu nad g?owe,mi bardzo pomog?o w tym dodatnie ko?cówki siadów przednich i dodanie wyciskania do czo?a w SS z podci?ganiem,ruszy?em w ten sposób zastój w PP, mo?e w wybiciach na no?yce te? b?dzie lepiej.Wyc do czo?a widze ?e robisz ale o ko?cówkach siadów nic nie ma.
trening po 4 dniowej przerwie ?rednio si? robi?o, ale nie by?o ?le
w rwaniu troch? ma?o dynamiki, w podrzucie najlepsze pode?cie zrobi?em na 110 z poszerzonym chwytem o 1cm z ka?dej strony (tyle wystarczy?o ?eby ?adnie wesz?a w barki)
Ci?gi ju? dynamicznie. W wyciskaniu z kaptura 8 powtórzenia nie da?em rady. Siad przedni z zapasem i ko?cówka siadu w 5 seriach g?ównych dla idealnej techniki i dynamiki.
kondek - na razie musz? ?wiczy? planem mojego trenera
w rwaniu troch? ma?o dynamiki, w podrzucie najlepsze pode?cie zrobi?em na 110 z poszerzonym chwytem o 1cm z ka?dej strony (tyle wystarczy?o ?eby ?adnie wesz?a w barki)
no widzisz, poeksperymentujesz jeszcze z szerokim chwytem i bedziesz mial ten odwieczny problem z g?owy
Z czym jecie to mas?o ? Zwyk?e "ze sklepu" czy takie z mleka niepasteryzowanego ?
Ostatnio jad?em 23 kaps o-3 gold dziennie, te? si? czu?em jakbym mia? 2 mózgi, do tego przyjemne dreszcze przez praktycznie ca?y dzie?, w po??czeniu z adaptogenami by?em wszechwiedz?cy i nie?miertelny
Krisss_zaw - a jedz z czym chcesz , ja miksuje do ostatniego posi?ku z ry?em, jogurtem (calpro z krasnystaw ,polecam, ma 250mg wapnia na 100g +probiotyk) ,kakao i miodem . Niestety mam tylko pasteryzowane ale za to 100% mas?o. Co do omegi to nie sta? mnie na tyle. Jem 4 kap dziennie +adaptogeny i te? daje rade.
Ostatnio edytowany przez Cobra; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz