5 POLOWICZNE WYCISKANIE W CHWYCIE NA SZEROKOSC BARKOW (GORNA POLOWA)
10
20
25
30
Panowie nie wiem dlaczego tak napisalem chyba bylem zmeczony. Tak sobie czytam czytam,ze 30 w wycisku? Az tak slaby nie jestem Jeszcze napisalem,ze ciezko poszlo hehe
30-40-45-50 TAK POWINNO BYC
Ostatnio edytowany przez LutadoR; [ARG:4 UNDEFINED].
10: 60%CR*10/ 80%CR*10/ 90%CR*3-5/ 100%CR*7-10p
1 BIEG BOKSERSKI 5 min 2 WYCISKANIE NA BARY OD CZOLA STOJAC - PIERWSZE POWT Z WYRZUTEM
5
15
20
25 3 HIGH PULL
5
15
20
25
4 MARTWY CIAG
40
50
55
60 5 POLOWICZNE WYCISKANIE W CHWYCIE NA SZEROKOSC BARKOW (GORNA POLOWA)
10
20
25
30 6 PRZENOSZENIE LEZAC SZTANGA W SUPESERII Z UGINANIEM RAMION STOJAC-WASKI PODCHWYT
10
12.5
15
17.5 7 PRZYSIADY ZE SZTANGA Z PRZODU
20
30
35
Prawie wszystko z zapasem .Wyciskanie ostatnie powt troche ciezko. Najgorzej przysiady z ta sztanga z przodu masakra nie nawidze tego cwiczenia chetnie bym je zamienil na cos
P.S Wlasnei sie dowiedzialem,ze otwieraja u nas klub Futbolu Amerykanskiego tylko nie wiem jak z moim kolanem bym sobie poradzil
Ostatnio edytowany przez LutadoR; [ARG:4 UNDEFINED].
Dzisiaj jednak odpuszczam MMA zle sie czuje troche. Wczoraj po treningu odrazu na rower i przewialo mnie chyba. Za to sie pomierzylem zeby bylo co porownywac na koniec makrocyklu. 1 makrocykl= 4 tygodnie zobaczymy ile wytrzymam
Sorki nie zauwazylem,ze napisales. Kontuzja kolana,ktora nie pozwala mi tak trenowac jak kiedys nadal bede latal 1-2x w tyg ale Ci co trenuja wiedza,ze to nic w sumie nie da. Choc ostatnio bylempo 2 tyg przerwy to skonczylem kumpla trojkacikiem Jutro wypiska z MMA
1 3 jajka gotowane,100 g owsianych,siemie lniane
2 ryz,kurczak,brokuly,papryczka marynowana
3.trening
4.po treningu banan,40 min pozniej ziemniaki,kurak,brokuly,pomidor,ogorek,kefir
5.tu pojdzie jajecznica z pomidorami i chlebkiem
6.twarog z pomidorkami i przyprawy,orzechy wloskie
Zostaw komentarz: