no nie ma to jak si?ownia w ko?ciele, a dok?adniej w jego podziemiach, czasem si? zastanawiam czy ha?asy dochodz?ce z si?owni, w ko?ciele s? kojarzone z odg?osami z piekie?
swoj? drog? to od kiedy robi? ci?gi przodem do ?ciany (na której mamy krzy?) to mi jako? lepiej id?
?eby patrze? na krzy? to bym musia? troch? w praw? stron? kierowa? wzrok, a w?a?nie ?eby nie patrze? w bok ci?gn? przodem do ?ciany, bo kiedy stawa?em ty?em do ?ciany maj?c widok na si?ownie, przeszkadza?o mi lustro które jest w oddali po prawej stronie, bo jako? tak automatycznie na nie kierowa?em wzrok co troch? mi przeszkadza?o
Ostatnio edytowany przez jarot09; [ARG:4 UNDEFINED].
3. wyciskanie od deski 8 cm (w koszuli, z zatrzymaniem) progr. po 2-3 powt.
185x3 220x3 240x3 260x3 280x3 (This is SPARTA! ;P)
PLUS wyciskanie od deski 4,5 cm 220x1 240x1
4.docisk ze stojaków
2 serie 5x325
5.SUPERSERIE biceps plus triceps
5 serii 7x65 + 7x65
6. martwy ci?g ze szrugsem
po 5 powt 120-150-190-190-190
7. przysiady
po 8 powt 110-140-180-180-180
Cytat dnia:
(z cyklu wyznania do sztangi)
- Kwicz suko!
Wnioski/Spostrze?enia/Uwagi:
Dzi? by?em wypocz?ty jakbym dopiero co wyszed? z puszczy . Czu?em pot??n? moc i
si??, sztanga by?a pos?uszna jak zawsze, a ja nie musia?em na ni? zbytnio krzycze?. Da?em
jej to na co zas?u?y?a, czyli niez?y wycisk ;P! Na razie wszystko uk?ada si? wed?ug planu,
mam nadziej?, ?e progresja b?dzie zachowana, a na mej drodze nie stan? przeszkody,
które b?d? musia? rozjeba?. To by by?o tyle, zarzucam video z trenigu.
Wodziu - Na 4,5 cm sz?o zajebi?cie, chocia? niez?e ci?nienie jest wtedy, zacz??em
od 220 a nie od 200 jak radzi?e? bo pewnie bym nawet nie opu?ci? tych 200, prawid?owo?? jest prosta im wi?kszy ci??ar (tak oko?o od 240 kg) tym lepiej wychodzi opuszczanie, tak
wi?c na razie jest pogrom, jak? progresj? radzisz za tydzie? od belki 4,5 cm??
- Mikrodociski ze stojaków zawsze robi? RAW!!! Hades, K?dzior, Marcin, Jarot dzi?ki za doping!!!
dociskanie z 4,5cm miales po prostu ograiczone wg wzoru [docisk 8cm] MINUS 40kg
tymczasowo ogranicz sie do takiej formu?y, nie chcemy sie przeciez zablokowac psychicznie tylko stymulowac g?ód ciezarow
pozosta?y jeszcze 4 trenigi do MPS
jest szansa na 300-310kg na docisk 8cm co oznacza 260-270 na docisk 4cm [40kg mniej]
ostatni z ciezkich treningow bedzie zawiera? pelne wyc lezac po dociskaniu z 4,5cm
pozniej jeden trening bedzie "sredni" - pelne wyc i byc moze docisk, ale tez srednio
nie zapomnij o tym ze w trenigu przygotowawczym przed zawodami MUSISZ zrobic cos wiecej niz wyciskanie lezac , ostatnio przed zwodami pomijales a szkoda , przeciez sama klata sie nie wyciska takich ciezarow
Ostatnio edytowany przez WODYN; [ARG:4 UNDEFINED].
Dorzeźbionych Świąt Bożego Narodzenia oraz Silnego Nowego Roku
Komentarz