Hahaha gość 100 w siadzie specem od sprzetu. To zupelnie inne bajki raw i nawet same bandaze, a co dopiero sprzet
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
ŻUBR / Daniel Grabowski - TREC TEAM / SIŁA / Mistrz ŚWIATA Seniorów str 99 !!!
Zwiń
X
-
Ja przy 250kg zlozylbym sie jak źdzbło trawy nacisniete butem nie mialbym czasu nawet poczuc uzytecznosci sprzetu. Hyhyhy. Dla mnie to targacie kg ktorych ciezaru nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic.Ostatnio edytowany przez A_I; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez _Alchemik_ Zobacz postaHahaha gość 100 w siadzie specem od sprzetu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez jarot09 Zobacz postaBandit: z tego co znalazłem w twoim dzienniku masz rekord w przysiadzie 100kg, zapewne RAW, także zapewniam Cię że jakbyś zołożył ciasny kostium i związałbym Ci kolana bandażami to byś nie był wstanie zejść głęboko nawet z 250kg
Ok, nie rozmawiajmy o fizyce bo widzę, że się siłownia irytuje.
Komentarz
-
Bandit, chodzi o to, że jako czysty teoretyk omijasz parę istotnych czynników, nieważne zresztą, każdy schodzi jak mu wygodnie / jak jest w stanie w danej chwili
EDIT
z dużym ciężarem na plecach trochę ciężko analizować szczegółowo optymalny tor zejściaOstatnio edytowany przez _Alchemik_; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez _Alchemik_ Zobacz postaBandit, chodzi o to, że jako czysty teoretyk omijasz parę istotnych czynników, nieważne zresztą, każdy schodzi jak mu wygodnie / jak jest w stanie w danej chwili
EDIT
z dużym ciężarem na plecach trochę ciężko analizować szczegółowo optymalny tor zejścia
W fizycznym uproszczeniu strój jest sprężyną pochłaniającą i oddającą energię.
Każdy schodzi jak mu wygodnie, ale jak się przyjrzysz to się okaże, że te prędkości są właściwie dla wszystkich bardzo zbliżone i nie wiele się różnią przy max obciążeniu. Ta optymalna prędkość wynika z wielu rzeczy, z których część została tu poruszona a mi chodziło tylko o to, że dla samego działania stroju prędkość zejścia nie ma większego znaczenia (przy max ciężarach), chyba, że będzie to zejście śmiertelne...
Komentarz
-
ja popieram teorie, bo jest niepodwazalna, w praktyce , z bolem - to wszystko sa rzeczy indywidualne i kazdy interpretuje po swojemu a fizyki nie zmieni
ja moge myslec ze przebije glowa mur, ale fizyka na ogol az tak bardzo myslom nie ulegfa
fakty sa takie - opusc sie w sprzecie za szybko to Cie odbije "byle jak" i stracisz rownowage, nie wazne czy jestes Zubrem czy Jarotem czy innym żwierzem
jesli po odbiciu dupa leci do tylu to bandaze za mocno odbily
jesli po odbiciu dupa leci do przodu , to kaftan za mocno odbil
teoretycy to sa ludzie co nie znaja teorii, mimo ze przysiadaja powiedzmy 250- 300kg a nie wiedza jakim wyzwaniem jest rownowaga z 4 setkami na plecachDorzeźbionych Świąt Bożego Narodzenia
oraz Silnego Nowego Roku
Komentarz
Komentarz