Siła Mistrzem będzie jak się pokaże na zawodach, wystartuje, wygra i zaliczy kontrolę antydopingową .
15 B :
1) rwanie z przysiadem rwaniowym (rozgrzewka) 60-70-80 kg po 5 powt
2) Martwy ciag MDS [5 powt rwaniowego plus 10 powt klasyka] 163 x 15
3) wioslowanie koncem sztangi od MC jednoracz - jedna seria po zakonczeniu MC x 15 powt.
4) przysiady MDS [5 przysiadow przednich plus 10 powt olimpijskiego] 163 kg x 15
5) wspiecia na palce ze sztanga 210 kg x 25
6) nadgarstki podchwytem pełne na krawędzi ławy 70 x 15
Komentarz:
Dziś przysiady przednie dużo lżejsze niż ostatnio, pewnie dlatego, że trzymam teraz sztangę tylko trzema - czterema palcami przez co mogę ustawić lepszy kąt w łokciu.
Witam wszystkich. Mój pierwszy post na forum, ale już od jakiegoś czasu czytam i ten blog robi wrażenie, siła nieziemska, motywacja do treningów też. Sporo się nauczyłem przy okazji lektury.
Szacunek za te osiągnięcia i powodzenia w dalszym rozwoju SIŁY !
Dziękuję Jacek_ takie posty jak Twój nakręcają mnie do dalszego prowadzenia tego dziennika . Cieszę się, że ktoś w jakikolwiek sposób z niego korzysta . Zapraszam również na forum SFD gdzie prowadzę dziennik w dziale TREC'a http://www.sfd.pl/SIŁA__POWERLIFTING...M-t682328.html
Jeśli będziesz miał jakieś konkretne pytania to wal śmiało pozdrawiam!
Żubr: czy na koksach czy nie koksach, na zawodach czy treningu, sam przyznasz ze wynik i tak robi wrażenie, ja w zyciu nie widziałem zeby ktos w takim poskładaniu podniósł chociaz zblizony do tego wyniku ciezar
Siła Mistrzem będzie jak się pokaże na zawodach, wystartuje, wygra i zaliczy kontrolę antydopingową .
15 B :
1) rwanie z przysiadem rwaniowym (rozgrzewka) 60-70-80 kg po 5 powt
2) Martwy ciag MDS [5 powt rwaniowego plus 10 powt klasyka] 163 x 15
3) wioslowanie koncem sztangi od MC jednoracz - jedna seria po zakonczeniu MC x 15 powt.
4) przysiady MDS [5 przysiadow przednich plus 10 powt olimpijskiego] 163 kg x 15
5) wspiecia na palce ze sztanga 210 kg x 25
6) nadgarstki podchwytem pełne na krawędzi ławy 70 x 15
Komentarz:
Dziś przysiady przednie dużo lżejsze niż ostatnio, pewnie dlatego, że trzymam teraz sztangę tylko trzema - czterema palcami przez co mogę ustawić lepszy kąt w łokciu.
tak, ja tez nie trzymam wszystkimi palcami w siadzie przednim bo mam za krótkie.. a jak ogólnie odczuwasz te MDSy?
Dorzeźbionych Świąt Bożego Narodzenia oraz Silnego Nowego Roku
Wodyn bardzo dobrze, pierwsze 5 powtórzeń idzie w porządku, ale potem przy 10 normalnych ostra pompa
Siła Pewnie, że robi wrażenie, wynik kozak, ale co z tego jak koleś nie startuje. Na niektórych robi wrażenie taki chociażby kanciarz Valentin Dikul. Show i tyle
Jutro mój debiut trenerski , jadę z chłopakami z OSIR'u na Puchar Polski w WL, sam niestety nie będę mógł wystartować przez niekorzystną dla mnie politykę naszego związku, o której nie chcę się tu rozwodzić, szkoda, bo formę w ławie miałem zabójczą.
gdyby mieli porzadna konkurencje w PL to by bardziej dbali o zawodnikow, to taka ogolna regula. U mnie sekcja MMA sie rozpadla. bylo 2ch trenerow, poklocili sie o kase (bo o co? ).. bylem na zajeciach u kazdego z nich osobno, i powiem ze jakosc treningow i wlasnego zaangazowania podskoczyla nagle o 100% , szczegolnie u tego co odszedl. Czemu? bo czuja wzajemna konkurencje i walcza o klubowiczow. prawda tez taka ze przedtem i tak mieli konkurencje, tyl;e ze geograficznie dalej
Dorzeźbionych Świąt Bożego Narodzenia oraz Silnego Nowego Roku
Komentarz