Nawet na stronie Pudziana napisali trochę o Żubrze.
My chcemy się bowiem dziś skupić nie nad tym, czy Mariusz Pudzianowski jest silniejszym człowiekiem od Andrzeja Gołoty, Tomasza Adamka, Szymona Kołeckiego czy też Daniela Grabowskiego, a nad trendem, którego nie sposób nie zauważyć.
3. Daniel Grabowski.
Dla wielu ekspertów trójbój siłowy to najlepszy (najbardziej wszechstronny) sposób, by zmierzyć „czystą” siłę fizyczną. W tej dyscyplinie szybkość , czy też wytrzymałość są na drugim planie. Liczy się głównie siła mięśni. „Żubr” z Suwałk jest aktualnym mistrzem świata w prestiżowej kategorii - super ciężkiej +125 kg! Na tym jednak nie koniec. Podczas tegorocznego czempionatu trójboistów w RPA, polski zespól zajął trzecie miejsce w klasyfikacji drużynowej. Tylko czekać, jak polska telewizja rozpocznie transmisje na żywo z zawodów trójboistów.
Jak widać na razie nie brałem kreatyny ani jakiś boosterów teścia czy NO. Okres treningowy jak na razie lightowy, więc nie ma co się specjalnie zbroić . O niektórych odżywkach opinię będę mógł wyrazić dopiero po pewnym czasie, bo niewszystkie stosowałem w przeszłości. W przyszłości zrobię podsumowanie. A na razie polecam błonnik, który pomógł mi w Święta hehe i CLA, nie wiem czy sobie może coś wkręciłem, ale faktycznie czułem po tym CLA podwyższoną termogenezę, kiedyś je brałem w mniejszych dawkach (bez zielonej herbaty) teraz zwiększyłem do 3 kapsułek po posiłku i czuję, że działa . Poza tym z tego co mogę wam polecić to białko WHEY Genic, wiem że nie należy do najtańszych, ale w smaku i konsystencji jak dla mnie nie ma sobie równych (mam czekoladę), białko zawiera enzymy trawienne co ułatwia przyswajanie i rzeczywiście widać różnicę w stosunku do standartowego białka.
Andrew Martwy był robiony nachwytem (nie obrażaj mnie ) to zdjęcie z innego treningu, kolega - fotograf robił mi foty i tak sobie przypozowałem ;P Maciek chodziło mi o uginanie nadgarstków ;P
Komentarz