Heh, ostatnio przypomniały mi się stare serie odżywek vitalmaxa z wizerunkami znanych kulturystów, ostatnia taka seria była z wizerunkiem Pudziana... w sumie dobrym pomysłem byłaby taka kampania z Żubrem, na polskim rynku napewno by to chwyciło.
panowie - gdzie się da mówić, pisać i chwalić się. Żubr musi być rozpoznawalny. Mając Mistrza Świata w superciężkiej mamy szansę poprawić rozpoznawalność tego pięknego sportu i pomóc w uzyskaniu sponsorów :-)
Trenować jak myśląca maszyna
Walczyć jak myślące zwierze
Super że te artykuły ciągle się pojawiają, raz że Żubr dzięki temu może łatwiej znaleźć jakiegoś sponsora, a dwa że może w końcu trochę Polaków zainteresuje się tym co to jest trójbój siłowy, w którym przecież od lat nasi reprezentanci odnoszą spore sukcesy na arenie międzynarodowej, nie to co w piłce nożnej, gdzie w rankingu FIFA Polska jest na zaszczytnym 71 miejscu.
Ostatnio edytowany przez jarot09; [ARG:4 UNDEFINED].
No z tym sponsorem z tego co widzę to będzie ciężko :/ musiałbym znać jakiś lokalnych przedsiębiorców, bo większe firmy nie interesują się takimi płotkami . Andrew co do artykułów to ja odpowiadam tylko na pytania redaktorów, ostateczny kształt zależy od nich, a jeśli chodzi o porównywanie mnie do Pudziana czy kogoś innego to nie był mój pomysł i nie mam na to wpływu. Jak to mówią nie ważne dobrze czy źle byle by mówili. Mam takie same nadzieje jak Jarot, może w końcu ktoś zacznie rozróżniać trójbój siłowy i PC
co do porownywania do Pudziana to jest to raczej nieuchronne. Jak mozna komus kto nie ma pojecia dyscyplinie Zubra wytlumaczyc, ze koles jest naprawde mocny. "Silniejszy od Pudziana" i wszystko jasne.
co do sponsorow... Uderzales z portfolio po firmach?
edita kaze napisac
jest szansa, ze zadzowni do Ciebie ktos jeszcz. Nie wiem co z tego wyjdzie, ale moze. Wstepnie sa zaciekawieni i zadziwieni, ze taki ktos w ogole istnieje
wg mnie te artykuły mogą Cię dobrze wypromować i za jakiś czas będziesz puszczany w telewizji...i wyślij sms'a na Żubra, jeżeli uważasz go za najlepszego sportowca roku...no mam nadzieję, że tak będzie
Szczerze powiedziawszy to czekałem na taką okazję jak teraz, po zdobyciu tytułu i tych paru artykułach będę miał podstawę do sporządzenia elektronicznego portfolio wraz z filmami. Bez tych artykułów nie mógłbym pokazać ewentualnemu sponsorowi, że o jego marce będzie głośno .
Maciek ciężko powiedzieć czy ktoś jest najsilniejszy, bo tylu mamy "najsilniejszych" ile dyscyplin siłowych , ale w sumie faktem jest, że w Polsce więcej jak 445 kg nikt nie podniósł
Komentarz