No, a czego teraz nie robię?? Prócz uginania nadgarstków :P
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
ŻUBR / Daniel Grabowski - TREC TEAM / SIŁA / Mistrz ŚWIATA Seniorów str 99 !!!
Zwiń
X
-
-
w treningu przygotowawczym przed zawodami robiles tylko 3 boje, przez co miales mocne siady i ciagi a stosunkowo slabiej szlo wyciskanie
PS
tak z ciekawosci
jak tam triceps masowo?Dorzeźbionych Świąt Bożego Narodzenia
oraz Silnego Nowego Roku
Komentarz
-
Wodyn Łapa jest teraz 50 cm moze 51 w zaleznosci czy spompowana czy nie ;P
Balduran na razie się rozkręcam ;P hehe
Komentarz
-
SOBOTA:
1.Podrzut (na proste plecy)
60-70-80-70-60 x 5p.
2.Martwy z podstawek (12 cm. dwa ogumowane talerze) prog. po 3 powt.
120 - 170 - 220 - 250 (od tego momentu wchodzą szelki) - 280 - 320x2 - 340 x 2 powt.
3.Przysiad (kostium) prog. po 2-3 powt.
120 - 170 - 220 - 250 (bandaże plus pas) - 290 (szelki, cały sprzęt) - 320 - 340x 3 powt.
4.Wspiecia na palce 1 x 15 powt.
400 kg x 15
5. Podciąganie podchwytem
6-6-6-6
Wnioski/Spostrzeżenia/Uwagi:
No trening poszedł całkiem, całkiem mogło być lepiej....340 x 2 były by trzy tylko przy trzecim
dociągnąłem do połowy (tym razem sztanga wygrała ;P). Analizując dlaczego tak
mogłobyć, to być może przyjąłem złą pozycję, być może strój był już za luźny, bo po
każdym powtórzeniu lekko się podwijał, a być może po prostu zabrakło mi żubrzej mocy.
Za tydzień nie wiem czy iść z progresją do przodu czyli np. 350 x 2 czy juz zacząć pełne
bez tych piep.... podstawek, które nie pozwalają mi nabrać odpowiedniego pędu w dole.
Miałbym film z dzisiejszych zmagań z ciągami, ale niestety obsługa aparatu dla jednego
z moich kolegów okazała się zbyt trudna, może się zamyślił
hehe....
Co do przysiadów to eksperymenty z rozstawem nóg okazały się jak najbardziej trafione
im szerzej staję tym przysiady wydają się być głębsze,
tylko niestety nie starcza mi gumowej wykładziny pod nogami, a moje buty do
przysiadów odsłużyły swoje po tych wszystkich latach i też nie są już tak stabilne jak
kiedyś, co przy szeroki rozstawie i takich ciężarach ma jednak niemałe znaczenie.
Muszę sobie kupić nowe buty do przysiadów (znów kolejny pierd.... wydatek).
Podsumowując, jak na ten etap i zaledwie miesiąc treningów w stroju jest nawet
zajebiście, czuję moc i wiem, że to jeszcze nie jest moje ostatnie słowo....
SIŁA!!!!!!!!
Komentarz
-
no szkoda że nie poszło 3-ci raz w ciągu te 340, ale to nie ilość powtórzeń najważniejsza tylko ciężar
i tak jest super, a będzie jeszcze lepiej!
a przysiady poszły lekko rozumiem ?
SIŁA!Ostatnio edytowany przez jarot09; [ARG:4 UNDEFINED].filmy z moich zawodów i treningów:
http://www.youtube.com/user/jarot09/videos
Komentarz
-
Jarot Przysiady jak zawsze ;P
Komentarz
-
1. "Jak poszedł trening? Żubersko!"
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...37f2be1bcb6ca7
2. Żubr, a spisek światowy i zamachy terrorystyczne
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...690300797ab9ea
3. Kolejne, duże problemy z Żubrem.
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...2c35c89f422482Ostatnio edytowany przez _Knife_; [ARG:4 UNDEFINED].Lekarze chcą nas zabić, COVID to ściema, szczepionki nie działają, witamina C leczy raka, tiomersal wywołuje autyzm i inne #mity medyczne 2020!
"Co tam znowu bierzesz? Kreatynę monohydrat, bo jabłczanu to się trochę boję"
Największe zestawienie tekstów o interwałach wszelakich: TABATA, interwały VO2 MAX, IBUR, jak biegać - od A do Z.
Komentarz
-
Patrząc na te osiągi treningowe, do na myśl przychodzi mi niezmiernie dość prosta refleksja: o k....a!!!
Jakie suple obecnie wsuwasz i w jakich dawkach?
EDIT: KnifeOstatnio edytowany przez Hardened; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Knife filmy wymiatają!!!!!!, teraz będę miał C.I.A. na karku za te WTC
.
Hardened żrę tego sporo:
- Białka Izolaty koncentraty, na noc dziennie wyjdą ze 4 porcje w sumie (na noc biorę większą dawkę białka)
- Zma
- Jabłczan kreatyny
- Stacki ze dwa rodzaje
- witaminki
-BCAA
- Tauryna
- Tribulusy
- ALC
-CLA
-Omega 3
-Glukozamina
Nie wiem pewnie jeszcze coś zapomniałem wypisać, mam tego tyle, że się w szafce nie
mieści. Choć muszę zacząć oszczędzać, bo zaczyna ubywać mi supli, a i tak już
nadwyrężyłem swój budżet biorąc pod uwagę ten etap treningowy i to, że to początek
sezonu startowego. Co do dawek to zazwyczaj biorę dwa razy tyle ile radzą na
opakowaniachpozdro i SIŁA!!!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Żubr Zobacz postaCo do dawek to zazwyczaj biorę dwa razy tyle ile radzą na
opakowaniachpozdro i SIŁA!!!!
Nie przejmuj się, niwix bierze 2x tyle ile... wynosi dawka śmiertelna i żyje
Komentarz
-
Zamieszczone przez Żubr Zobacz posta[SIZE="5"][COLOR="Red"]
Wnioski/Spostrzeżenia/Uwagi:
No trening poszedł całkiem, całkiem mogło być lepiej....340 x 2 były by trzy tylko przy trzecim
dociągnąłem do połowy (tym razem sztanga wygrała ;P). Analizując dlaczego tak
mogłobyć, to być może przyjąłem złą pozycję, być może strój był już za luźny, bo po
każdym powtórzeniu lekko się podwijał, a być może po prostu zabrakło mi żubrzej mocy.
Za tydzień nie wiem czy iść z progresją do przodu czyli np. 350 x 2 czy juz zacząć pełne
bez tych piep.... podstawek, które nie pozwalają mi nabrać odpowiedniego pędu w dole.
Miałbym film z dzisiejszych zmagań z ciągami, ale niestety obsługa aparatu dla jednego
z moich kolegów okazała się zbyt trudna, może się zamyślił
hehe....
2: nastepnym razem 345kg a nie pelne ciagi , pokaz temu ciezarkowu ze 3 powt pojda
3: jesli sie garbisz to kostium przeszkadza w drugiej polowce , wiem ze wiesz ale czasem umaykaja podstawy. szkoda ze nie bylo filmiku
masz nowy stroj do ciagow to czas wyprobowac
Co do przysiadów to eksperymenty z rozstawem nóg okazały się jak najbardziej trafione
im szerzej staję tym przysiady wydają się być głębsze,
tylko niestety nie starcza mi gumowej wykładziny pod nogami, a moje buty do
przysiadów odsłużyły swoje po tych wszystkich latach i też nie są już tak stabilne jak
kiedyś, co przy szeroki rozstawie i takich ciężarach ma jednak niemałe znaczenie.
Muszę sobie kupić nowe buty do przysiadów (znów kolejny pierd.... wydatek).
Podsumowując, jak na ten etap i zaledwie miesiąc treningów w stroju jest nawet
zajebiście, czuję moc i wiem, że to jeszcze nie jest moje ostatnie słowo....
SIŁA!!!!!!!!
tak wiec poki co rozstawiaj je tak szeroko jak mozesz
alternatywnie zakup tanią wykładzine, po co od razu guma ?
inma sprawa ze jak bedzie za szeroko to buty w ogole beda przeszkadzac a glebokosc bedzie ograniczona szkieletowoDorzeźbionych Świąt Bożego Narodzenia
oraz Silnego Nowego Roku
Komentarz
Komentarz