Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szybkie pytania, szybkie odpowiedzi

Zwiń
X
 
  • Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

  • U mnie w pracy piguly mowia zeby omijac diagnostyke
    Ostatnio edytowany przez maly mis; [ARG:4 UNDEFINED].

    Komentarz


    • Ja tak mialem kiedys z testem w Diagnostyce. Leciala pelna bomba a tu wynik tescia w dolnej czesci widelek. Po kilku godzinach mail, ze cos im sie z wynikami pomieszalo i przeslali nowe wyniki, a tam test grubo ponad skala.

      Komentarz


      • Zamieszczone przez garob Zobacz posta
        Ja tak mialem kiedys z testem w Diagnostyce. Leciala pelna bomba a tu wynik tescia w dolnej czesci widelek. Po kilku godzinach mail, ze cos im sie z wynikami pomieszalo i przeslali nowe wyniki, a tam test grubo ponad skala.
        mialem taka sytuacje w alabie ze 3 razy test wyszedl chlopakom w widelkach na bombie. wkurzylem sie, ze towar pomylony i w srodku cos innego zamiast testa, ale czwarta probke z jednego pobrania wyslalismy i do alabu i do synlabu i w alabie wyszedl srodek normy a w synlabie wywalony w kosmos z 5 razy norma
        «Czy On jest grzesznikiem, tego nie wiem. Jedno wiem: byłem niewidomy, a teraz widzę»

        Komentarz


        • Może ktoś się wypowiedzieć na temat stosunku ,,mocy" dostinexu do cabaseru ???
          Zupełnie przypadkowo trafiłem u siostry dwie tablety dostinexu ale nigdy nie miałem z nim styczności.

          Komentarz


          • Dostinex/cabaser nie czulem roznicy , jedynie cabaser kupowane na czarnym rynku a dostinex od kobiet co sprzedawały jak zaszły juz w ciążę
            Ostatnio edytowany przez ziki2000; [ARG:4 UNDEFINED].

            Komentarz


            • Ta sama substancja aktywna tylko w dostinex masz 0,5 mg, a cabaser 1mg na tabletke - cała różnica która trzeba uwzględnić przy dawkowaniu.

              Komentarz


              • Virus wyjasnil oba produkty to kabergolina. Cabaser był tez 2 mg

                Komentarz


                • Przy T3/T4 i niedoczynnosci suplementacja tymi hormonami powoduje zwiekszenie SHBG i jest jego nadmiar. Czy jest jakis sposob zeby wyjsc z tego błędnego koła leczac nadal tarczyce a nie podkrecac shbg?

                  Komentarz


                  • Husky a tak w ogole to jestes natural teraz tak? Jakie dawki jakich lekow ida aktualnie? Jakie to shbg bylo ostatnio przy jakich wartosciach hormonow tarczycy?

                    Generalnie wysoko bialko i weglowodany w miare mozliwosci, suplementy magnez, d3, omega i moze jakies adaptogeny ale to Musisz indywidualnie sprawdzac np. Longjack

                    na poczatek.
                    Ostatnio edytowany przez mgr_mysza; [ARG:4 UNDEFINED].

                    Komentarz


                    • Zamieszczone przez mgr_mysza Zobacz posta

                      Generalnie wysoko bialko i weglowodany w miare mozliwosci, suplementy magnez, d3, omega i moze jakies adaptogeny ale to Musisz indywidualnie sprawdzac np. Longjack
                      Siedze teraz w kanabinoidach i bylem w piątk na spotkaniu na ktorym kobieta pokazywala mi badania jak suplementacja CBG rownała TSH. Ciekaw jestem bo nigdy nie probowalem CBG, ale patrzac jak CBD wplywa na zdrowie moje i osob obok mnie, napawa mnie to nadzieja. Rowniez okazuje sie ze CBG agresywnie blokuje rozwoj komorek przy raku piersi. Co czyniloby ten zwiazek szokujaco dobrym dla kobiet. Moja zona w 2 miesiace wyleczyla stany zapalne tarczycy na duzych dawkach CBD, a wczesniej 9lat na lekach - zero efektu. Natomiast TSH i kortyzol nadal ma rozjechane. Wiec temat mi bliski i bede w nim dzialal. Natomiast co do zbijania doraznego shgb to z tego co pamietam to virus kombinowal z tym, wiec moz on sie wypowie
                      Ostatnio edytowany przez prosekto; [ARG:4 UNDEFINED].
                      «Czy On jest grzesznikiem, tego nie wiem. Jedno wiem: byłem niewidomy, a teraz widzę»

                      Komentarz


                      • Zamieszczone przez mgr_mysza Zobacz posta
                        Husky a tak w ogole to jestes natural teraz tak? Jakie dawki jakich lekow ida aktualnie? Jakie to shbg bylo ostatnio przy jakich wartosciach hormonow tarczycy?

                        Generalnie wysoko bialko i weglowodany w miare mozliwosci, suplementy magnez, d3, omega i moze jakies adaptogeny ale to Musisz indywidualnie sprawdzac np. Longjack

                        na poczatek.
                        Tak natural. Wlasnie posiedzialem pare dni z tematem shbg głownie poleca się bor w dawkach 6mg - 10mg. Drogi nie jest wiec pewnie ztestuje, ale likwidowanie skutku to tylko rozwiazanie chwilowe. Exe z tabsow zbija, ale estro mam obecnie 6.71pg/ml (11,3-43,201 ) to i tak kicha straszna. Narazie jedyna interwencją jaką podjąłem to obcięcie o 25% T4 i obserwacja, dawno nie miałem tak wysokiego FT4 1.43ng/dl ( 0,93-1,71 ) przy takiej samej dawce leku ( 112mcg ) . Shbg wyszlo 54.5nmol/l (18,3-54,1 ), minimalnie przekroczone, ale libido niskie.
                        Ostatnio edytowany przez Huskyman; [ARG:4 UNDEFINED].

                        Komentarz


                        • Prosekto zgadzam sięe oczywiscie, dzieki za kolejne ciekawe info. Sledze jako tako temat cbd i innych i jestem jak najbardziej za.

                          ​​​​​​Husky a to estro czemu tak nisko? Progesteron, prolaktyna kiedy badales ostatnio?

                          BOR mozesz dac rowniez.
                          Ostatnio edytowany przez mgr_mysza; [ARG:4 UNDEFINED].

                          Komentarz


                          • To całe wyniki z ostatiego badania, estro niczym nie zbijałem. Myślę, że to wina wysokiego shbg.
                            Estradiol: Wynik w surowicy 6.71 pg/ml ( 11,3-43,201)
                            .FSH: Wynik w surowicy 8.5 mIU/ml (1,5-12,401)
                            .LH: Wynik w surowicy 4.25 mIU/ml (1,7-8,601)
                            .Progesteron III: 0.182 ng/ml (poniżej 0,15 )
                            .Prolaktyna: Wynik w surowicy 13.6 ng/ml (4,04-15,2)
                            .Panel: Testosteron + SHBG + FAI%: testosteron 15.1 nmol/l ( 8,64-29 )
                            , Shbg 54.5 nmol/l (18,3-54,1)
                            , Fai (free andr. index) 27.71 % (35-92,6)
                            .TSH: Wynik w surowicy 0.633 µIU/mL (0,27-4,2)
                            .FT3: Wynik w surowicy 1.76 pg/ml ( 2-4,4 )
                            .FT4: Wynik w surowicy 1.43 ng/dl (0,93-1,71 )

                            Komentarz


                            • Panowie, oxa może się rozpływać w ustach, czy fake?

                              Komentarz


                              • Zamieszczone przez mgr_mysza Zobacz posta
                                Prosekto zgadzam sięe oczywiscie, dzieki za kolejne ciekawe info. Sledze jako tako temat cbd i innych i jestem jak najbardziej za.

                                ​​​​​​Husky a to estro czemu tak nisko? Progesteron, prolaktyna kiedy badales ostatnio?

                                BOR mozesz dac rowniez.
                                Dziś jadę 3 dzien testowo na polowie dawki T4 i czuje się jakbym przybił hcg albo testa, gęba spuchła jakby estro zaczelo szaleć, możliwe że tak szybko to działa?

                                Komentarz

                                Pracuję...
                                X