|
|
|
 |
|
|
|

|
|
 |
 |

|
|
|
Zobacz wyniki ankiety: NAJLEPSZY WG CIEBIE STACK/BOOSTER TO:
|
|
KAIZEN XTREME STACK
|

|
13 |
11.11% |
|
BSN NO-XPLODE
|

|
39 |
33.33% |
|
NO-SHOTGUN
|

|
6 |
5.13% |
|
DORIAN NOX-PUMP
|

|
15 |
12.82% |
|
CELL PUMP
|

|
3 |
2.56% |
|
ULTIMATE NUTRITION HORSE POWER
|

|
7 |
5.98% |
|
MRI BLACK POWDER
|

|
1 |
0.85% |
|
DYMATIZE XPAND i wszelkie odmiany
|

|
9 |
7.69% |
|
NITROBOLONY i wszelkie odmiany
|

|
8 |
6.84% |
|
GREEN MAGNITUDE
|

|
16 |
13.68% |
11-03-10, 10:32
|
|
|
Sezonowiec
|
Cytat:
Napisał Kondziu
Zastanawiam się na kolejnym produktem z Nutry Hemorush ewentualnie z APS MESOMORPH? Co byście bardziej polecali?
Pozdro
|
HEMO - wypas skład, jesli jest w srodku to co na etykiecie. Z opinii jakie czytałem to mocny jest.
MESO - wersja ze stymulantami rzeźnik, wersja bez zwykły pomper/stak 
|
|
|
|
11-03-10, 11:23
|
|
|
Ścięgno sarny
|
A jak rozkminić która wersja MESO jest rzeźnik? Jest coś na etykiecie na ten temat bo nie bardzo się orientuję?
|
|
12-03-10, 15:47
|
|
|
Sezonowiec
|
Cytat:
Napisał Kondziu
A jak rozkminić która wersja MESO jest rzeźnik? Jest coś na etykiecie na ten temat bo nie bardzo się orientuję?
|
http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=4333&highlight=wersja+mesomorph
Ciężko u nas trafić wersje bez stymulantów. Właściwie wszystkie oferty jakie widziałem to wersja 550g.
Ostatnio edytowane przez Kotekmamrotek ; 12-03-10 o 15:49.
|
|
|
|
11-03-10, 12:45
|
|
|
Chemiczny Ali
|
jak zawiera 1,3 dimethylamylamine
to jest ok
%)
"Bez przerwy zerkał na potężnie zbudowanego pana Tulipana, który w jednej ręce trzymał torbę, a w drugiej łyżkę. Używał tej łyżki, by przenosić drobny biały proszek do nosa, do ust, a raz Charlie mógłby przysiąc, że do ucha
W teorii slab i honk nie powinny mieć żadnego wpływu na ludzki mózg, może poza rozpuszczaniem go. Pan Tulipan jednak się nie poddawał. Próbował już raz normalności i wcale mu się nie podobała." Gurth zacytował mi Pratchetta...nie wiem czemu
|
|
|
|
11-03-10, 13:11
|
|
|
Ścięgno sarny
|
Sęk ju Niwix.
|
|
11-03-10, 17:39
|
|
|
Turysta
|
starej wersji Labrady Super Charge i tak nic nie przebije  w składzie igf1,igf2,fgf,ngf,egf,ctgf.Pompy nie ma po niej az tak duzej jak na innych,ale to zaleta dla mnie bo siła poszła mi niezle na tym specyfiku
Ostatnio edytowane przez ryrek ; 11-03-10 o 17:42.
|
|
|
|
12-03-10, 15:17
|
|
|
Turysta
|
Czym rozni sie stary super charge od nowego bo widze po skladzie ze we wszystkich jest humanofort,moze nowego jeszcze u nas nie ma?
Z bosterow no xplode super smak,co do pompy to wszystko mnie pompuje takze widze ze to od organizmu zalezy..
|
|
|
|
13-03-10, 09:40
|
|
|
Turysta
|
Cytat:
Napisał świeżak
Czym rozni sie stary super charge od nowego bo widze po skladzie ze we wszystkich jest humanofort,moze nowego jeszcze u nas nie ma?
Z bosterow no xplode super smak,co do pompy to wszystko mnie pompuje takze widze ze to od organizmu zalezy..
|
Jedna wersja to Super Charge Xtreme NO z Humanofortem w składzie a druga wersja to Super Charge NO (bez Xtreme w nazwie), nie ma Humanofortu.Ta pierwsza ma di creatine malate a ta druga mono i bardzo sladowa ilosc di creatine.Roznica jest tez w zawartosci kofeiny
Ostatnio edytowane przez ryrek ; 13-03-10 o 09:43.
|
|
|
|
13-03-10, 10:02
|
|
|
Turysta
|
Cytat:
Napisał świeżak
|
Drugie,co je odroznia oprocz składu to szata graficzna.Ta z Humanofortem,ma na opakowaniu kulturyste ciskajacego hantle a ta druga wersja nie ma tego...chociaz teraz patrze ze w tej drugiej wersji bez humanofortu rowniez uzywaja w nazwie Xtreme
Ostatnio edytowane przez ryrek ; 13-03-10 o 10:04.
|
|
|
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Hybrid Mode
|
Zasady Postowania
|