Wita, wszystkich forumowiczów. W przypływie wolnej chwili postanowiłem podzielić się z Wami swoimi opiniami o odżywkach przedtreningowych.Mam nadzieję że komuś się ta wiedza przyda.
-------------------------------------------------------------------
Zaczne od mojego lidera czyli Jack3d:
Pierwszy raz dostałem te wynalazek od kumpla z USA .Pierwsza porcja,straszne mrowienie skóry, nie wiem kiedy mi się to wkręciło,muza na full w pracy i odjechałemco do pompy to nie była może nadzwyczajna ale odczuwalna. Polecam wszystkim ktorzy chca sie dobrze pobudzić przed treningiem,jesli zalezy na mega pompie dodac shota olimpa AAKG. duzy plus jack3d taki ze serce nie wali jak dzwon zygmunta i spac mozna normalnie.
--------------------------------------------------------------------
APS MESOMORPH
Tego cukierka chyba nikomu nie trzeba przedstawiąc,jak dla mnie jeden z najsilniejszych popudzaczy.Smak dobry,lecz czuc chemie. Pierwszy raz wsypałem 1,5 miarki i poprostu mnie roz...bało jak czeeczeńskie osiedle.Minus to że serducho mało mi nie wyskoczyło.Ze snem jak dobrze pamiętam proplemów nie miałem.Po treningu trzęśa sie ręce. Proponuje stosować od połowy miarki.Smietne popudzenie i silna pompa.Polecam bardziej wtajemniczonym
-----------------------------------------------------------------------
BPI 1MR
Najscilniejsze gówno jakie kiedys stosowałem.Jedna porcja strasznie mnie potyrała.Trzęsiawki,połowy treningu nie pamieta.Wiem tylko tyle że strasznie mnie spompowało. Jedna miarka =3 miarki meso. Trening robiłem o godzinie 17. Całą noc nie przespałem,sikałem po treningu ok 22 razy.Naprawde się przestarszyłym o swoje zdrowie na tym specyfiku.Nastepny dzien zwała jak po amfie. Może gdybym wypił 0,5 porcji było by wszystko ok. Jesli chodzi o smak to względny miałem chyba cytryne.
------------------------------------------------------------------------
Pump fixx
Bardzo fajny produkt,składem podobny do jack3d ,lecz jesli chodzi o pobudzenie to słabszy.Idealny dla osób którym bardziej zalezy na pompie niz na popudzeniu.
Trenowało mi się na nim bardzo fajnie,bez zadnych problemów z walącym serduchem
-------------------------------------------------------------------------
EPO Blast
Swego czasu bardzo się napaliłem na ten produkt.Cieżko było go dostać przez jakiś czas.
Produkt w saszetkach, moge powiedzieć tyle ze najlepszy produkt pompujący.Nic nie tak nie spompowało.Za to nie poczułem popudzenia.Na nastepnym treningu zapodałem EPO z miarką jack3d i to jak dla mnie najlepsze połączenie jakie kiedyś stosowałem.
goraco polecam Wam takie połączenie.
-------------------------------------------------------------------------------
MHP Dark Rage
Ostatnio dostałem próbke tego specyfiku.Powiem Wam tyle że popudzenie bardzo podobne do 1MR. duzy plus taki ze po 3 godzinach całkowicie odchodzi i mozna spokojnie spać. Mysle ze połowa porcji była by naprawde idealna do treningu. Na treningu czulem niepokuj,nie moglem stac w miejscu.Przerw miedzy seriami prawie nie robiłem.Duzy plus dla firmy MHP za ten produkt.
---------------------------------------------------------------------------------
CODE RED
Produkt firmy Muscle Meds reklamowany i polecany przed Kai Greene.Właśnie przez tego czarnoskórego kulturyste kupiłem ten produkt (mój idol) Smak z tego co pamiętam dobry, popudzenie słabe,pompa słaba. Stosowałem jedną miarke ,potem 2 i jakoś bez rewelacji. Jak dla mnie szkoda kasy na Code reda
zawiodłem sie troszku.
----------------------------------------------------------------------------------
MaXIMIZE V2
Produkt reklamowany że ma byc najmocniejszy na rynku. Na początku powiem że smak ochydny,ledwo wypiłem (smak podobny do proszku do prania). Po wypiciu lekko mnie potelepał lecz bez rewelacji.Ze spaniem problemu nie było.Odsprzedałem koledze,stosuje połowe miarki i jest bardzo zadowolony.Z tego co pamiętam to średnio mnie przypompował.
-------------------------------------------------------------------------------------
VPX anarchia
Produkt bardzo ciekawy,miałem tylko jedną porcje tego środka i szczerze poge powiedzieć że jest jednym z lepszych. Bardzo fajnie pobudził,bez walenia serducha,supe pompa. Naprawde gorąco go Wam polecam.smak mialem chyba cytryne byla bardzo dobra.
-------------------------------------------------------------------------------------
Jak narazie wszystkoTeraz szamam Jack3,na mnie działa najlepiej. Mam nadzieje że nikogo nie uraziłem swoim tematem,a wręcz przeciwnie komus pomoże
Dodam że waże 105 kg staż treningowy 4lata z 8 miesięczną przerwą chorobową.
sumująć jeśli chodzi o trzy najlepsze przedtreningówki to:
1. jack3d
2.Mesomorph
3 Anarchia i Pump Fixx
Pozdrawiam wszystkich
P.s podziękowania dla GURU bez którego nie miał bym okazji skosztawać tak wielu cukierków z USA![]()