odczepcie się od niego, chłopak popełnił błąd ale się do tego przyznaje i szuka porady, uczy się a co poniektórzy z was udają wielkich cwaniaków......
Dobrze, że wraca do normalności a temat powinien byc przestrogą dla innych młodych
odczepcie się od niego, chłopak popełnił błąd ale się do tego przyznaje i szuka porady, uczy się a co poniektórzy z was udają wielkich cwaniaków......
Dobrze, że wraca do normalności a temat powinien byc przestrogą dla innych młodych
dobrze, że jest juz wszystko ok
temat niech jest przestrogą dla młodych
FU
de dymac, niestety
niestety bo bede musial cynk uzupelnic potem
moral jak walic jungle to dawke x4wtedy czuc power i moc
![]()
chyba sobie koleżka wkręcił coś...
biorąc jw miałem jaja jak melony i "plułem" co 30 min litrem s...
a tak poważniej to nie oddczułem niczego niepożadanego po 200%jw
ale teraz to chuj go wie co tam ładują do kapsów
ścierwo niepewne więc lepiej omijać
pozdr
Alri od zawsze stało po ciemnej stronie mocy... nie wiem czy pamiętacie artykuł jaki był na starym BF w którym pewien doktor stosował na sobie JW i po miesiącu przeprowadził badania... od razu zarzucił odblok!
coś sobie przypominam tą lekturę
o ile sie nie mylę przetłumaczył to czorcia z jakiegoś amerykańskiego forum
pewnie i na sfd jest
zaraz poszukam
pzdr.
ja juz na juglu raz jechalem, za pare dni bede testowal po raz 2-gi zobaczymy czy dalej jest w tym moc, oslonki oczywiscie na watrobe przewiduje i cycle assist podczas cyklu, aha bede bral 200% dawki to zdam relacje czy klepie i o ewentualnych skutkach ubucznych
tego doktora to bym traktował z duuuużą rezerwą, to na odległość śmierdziało farmazonem.