Kierva, no właśnie, nie wziąłem pod uwagę, że dwie dawki na osobnika, to by było 17 lat ale jak mówisz, że rząd ma wszystko pod kontrolą, to kamień z serca.
Kierva, no właśnie, nie wziąłem pod uwagę, że dwie dawki na osobnika, to by było 17 lat ale jak mówisz, że rząd ma wszystko pod kontrolą, to kamień z serca.
Dziwię się że jeszcze nie nikt z foliarzy nie wpadł na pomysł że dwie szczepionki są po to aby wprowadzić chip a za drugim razem skopiować wszytkie informacje zgromadzone przez 3 tygodnie.
Całkiem zgrabnie to zaplanowali :-).
“Każdy człowiek umiera, nie każdy naprawdę żyje.“ William Wallace
A jakby była brzydka to co? Złe połączenie? Mniej wartościowa by wtedy była? Jakby mężczyzna zrobił taki sam film to miałby mniej racji bo nie jest modelką? Dostałbyś opierdol za bycie seksistowską świnią jakby się dowiedziała że oglądasz chujem jej filmy i nawet samochód i okna w domu obklejone piorunem i "wypierdalaj" by nie pomogły.![]()
Ostatnio edytowane przez fazzeerr ; 24-12-20 o 03:54
a kto powiedział, że jest ładna?
ma urodę konia w dodatku niedożywionego, taki suchar. Jakbyś przechodził w bibliotece i nagle by na Ciebie spojrzała prawdopodobnie Twój kutas by nie drgnął. To, że pokaże cycka, wykona grymas, fotograf uchwyci dobry moment, jeszcze o niczym nie świadczy. Oczywiście ta kobieta nadrabia erudycją (chociaż to za mocne słowo, ale przejechałem się po niej chwile temu i mam wyrzuty sumienia) i kobiecością, a to jest chyba ważniejsze (albo mi się wydaje - trudno o szczerość tym miejscu, będąc zupełnie szczerym).
Ostatnio edytowane przez htw ; 24-12-20 o 07:11
correlation doesn't imply causation
poza tym,
o chuj tu chodzi?
ja rozumiem w lecie, ale kurwa 24 grudnia?
@fazzeerr Ty jesteś piekarzem ? czy zegar body-factory się zjebał ?
![]()
Trenuje bieg przed milicją , to na sylwestra.
Przerwa na internet i dalej biegać.
ja kupiłem, chętnych zapraszam na priv.
![]()
a tu w praktyce:
Ostatnio edytowane przez Stud ; 24-12-20 o 14:05
Źródło: Świat Rolnika