Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Interpretacja wynikow

  1. #1

    Interpretacja wynikow

    Temat konsulatacyjny. Bez spamu prosze
    60 dni na ph. Epi + hexadrone. Produkt epi smash

    Mam wyniki ze srody. Kichy cholesterol wszycho norma
    Koniec cyklu wypadl tydzien temu w niedziele juz ostatni 1 kaps tylko zjadlem

    W sobote a wiec tydzien temu weszlo ostatni raz 1000jm hcg. Hcg szlo 8razy po 1000jm co 5-6 dni.
    Od 3 tyg idzie nolwa po 10mg bo ciut suty swedzialy
    Wiec generlanie od tygodnia nic nie daje.
    Fsh 0.1 norma 1.5-12.4
    Lh 0.1 norma 1.7-8.6 tyle ze lh i fah to norma dla kobiet
    Estro 21 norma 7.6-42.6
    Testo 2.1 norma 2.8-8.0
    Prol 10.9 norma 4.6-21.4

    Palka furczy elegancko i na zawolanie ale to przrz zapewne hcg

    Jak dac clom ze 100mg z 3 dni i potem dlugo 50?
    Cos zamieszac z hcg typu pare razy po 500jm?
    Dziekuje za pomoc
    Ostatnio edytowane przez maly mis ; 02-02-19 o 12:53

  2. Chcesz spalić tłuszcz?

    spalacz tluszczu
  3. #2
    ile po ostatnim hcg były te badania robione? dobrze rozumiem ze hcg biles cały cykl i skończyłes równo z tym ph?

  4. #3
    Hcg wlaczylem w 3cim tygodniu i dawalem co 5-6 dni 1000jm. Ostatnie hcg w sobote badania w srode. Czyli 4dni po. Jeszcze mam jak cos

  5. #4
    Możesz napisać w temacie o epi jak cyklon, efekty, odczucia.

  6. #5
    Najpierw ogarniemy pct a potem o efektach bo sie smietnik zrobi

  7. #6
    Jaszczomp BF Awatar Poki
    Dołączył
    Mar 2011
    Lokalizacja
    Poznań
    Postów
    7 170
    Miś, bo Ty skończyłeś cykl z hcg, epi i hexy. HCG to powinnaś zarzucić teraz pod badania tak by organizm zaskoczył i wtedy zejście na hcg lub clomie. Pregnyl nie zniesie efektu wyhamowania organizmu, a zniesie negatywny lub je zamaskuje.
    5000j rozbiłbym na 5x1000 dał co drugi dzień i na badania. Jak zaskoczy to zejdziesz na 500 jak nie to dalej.
    ....:::: HeaVeN....HeaVeN'S BoDieS..WhIrL ArOunD Me..MakE Me WoNdeR::::....

  8. #7
    No imo hcg dawać aż teść będzie w górnych granicach, ale niech mądrzejsi mnie ewentualnie poprawią.

  9. #8
    Dokładnie, zwiększać dawkę. Co 250 iu aż test będzie w górnej granicy, badać estro żeby nie podskoczylo za mocno i potem rzucić clomid, clomid z tamo w combo.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Dołącz do nas na FB

Partnerzy

MMA odzywki sklep plany treningowe spalacz tłuszczu legginsy