To ja z innej beczki.
Taki twor Jak CobraPharm latalo to ok. 2lata temu. Biłem ich cypio po przejsciu z apt. Prolo. Same pozytywy a przy temp ~0'C krystalizowalo . Cenowo też ok
Taki neonazistowski lab jak Uber Pharma. Smieszne logo. Enan Deca i Bold sprawdzone na sobie, wszystko ok. Bold naprawde swietny , Nie wiem czy to bold bo mi ubija estro(nie do zera a w normie) ale gestosc miesnia, zyly i nabicie mega. Z wad to jak pisalem albo viale nie dolane albo sq przelany.
Kumpel pod zawody(wygrane) lecial propa i mastera,prime,tren a, od nich i zadowolony. Z tego co wiem maja byc teraz orale tez. Jak do tej pory wszystko klepie mega i cenowo kosa dla mnie.
Sq. Bita 9estr susta brany hdrol i meta. Wszystko kozak. Orale cenowo ok troche drozej ale inj sa niekiedy grubo tj z 30-40% drozsze niz inne inj.
Z drugiej strony jak jest promka typu 9estr bylo po wypuszczeniu to petarda i brac.
Czego NIE BRAC
AlchemiaPro - raz z brak7 laku musialem przecierpiec ich sok. W tesciu testo jest ale na pewno zanizone. Od przejscia tylko gorzej i slabiej. Bilem w koncu po 2ml zeby tylko zuzyc.
Cos co teraz lata jako Balkan.Mialem z tego mete i jak dla mnie albo jest tam jej 1mg na tabs albo nie ma w ogole.