Promo kombinacje na bulk są mocno alpejskie, to prawda.
Miałem w koszyku w bonito książek za 240 zł, ale myślę sobie co będę kupował jak za chwile ponoć obniżki. Wiec zostawiłem koszyk, wchodzę w piątek a tu 320więc siup wchodzę na Empic i faktycznie było taniej, podobna cena jak przed czarnym piątkiem w bonito, dodatkowo musiałem zrezygnować z jednej pozycji bo nie było, także tego.
Ostatnio edytowane przez htw ; 03-12-20 o 07:33
correlation doesn't imply causation
Sprzęt AGD w eurortv
5 za złotówkę.
Co zrobić, trzeba i tak kupić.
Płyta grzewcza wyszła za zł.
nieźle
correlation doesn't imply causation
Otóż to. Łapiesz się na tym ze wybierasz droższe sprzęty by przycebulić bo za zł idzie najtańszy.
I ciśniesz, za chwilę orientujesz się że przesadzasz i że taka płyta indukcyjna za trylion jednak loda z rana nie zrobi.
No cóż, rynek wygra.
ściema, jak urządzałem swoją kuchnie akurat była podobna promocja w MM.
Zrobiłem koszyk w MM i te same rzeczy (czy też podobne bo producenci często te same produkty puszczają do rożnych marketów pod innymi nazwami)okazało się że na Oleole bez promocji była taniej niż w MM
Czasami tak, no ale każdy ma chyba swój rozum i porównuje ceny w innych sklepach. Mi się akurat opłacało w porównaniu do innych sklepów. Jedna rzecz była trochę tańsza gdzie indziej, ale inna była tam droższa i sumując wychodziło bardzo podobnie, plus promocja na piątą rzecz. Dla mnie liczyło się to, że płaciłem raz za transport i wszystko dostawałem w jednym czasie od jednej firmy. Raz podjechałem na budowę, wszystko zapakowali do garażu, łącznie z lodówką ważącą 120 kg i spokój.
ale ostatecznie większość AGD kupiłem przez salon meblowy bo montaż był w cenie
https://pl.banggood.com/BlitzWolfBW-...r_warehouse=CZ
Frytkownica beztłuszczowa na aplikację, z kodem BGHOMEA13 taniej o jakies 4 dyszki. Czyli wychodzi ~~310zł, przesyłka 2-3 dni z Czech.
Ja wziąłem chociaż kurwa nie wiem czy to się do czegoś nadaje, ktoś uzywał?
Ostatnio edytowane przez Cajmer ; 08-01-21 o 17:41
Ja miałem takie coś, to jest po prostu zwykły elektryczny piekarnik z termoobiegiem. Tylko że mały i niewygodnyNie wiem kto wpadł na pomysł nazwy "frytownica" bo to nie ma nic wspólnego, no ale kto by kupił mały piekarnik za pare stów?
Na allegro booster testa ziolowy 9.99
Nazywa sie testro. Sklad nie powala. Ale w tej cenie biorac dawke x2 moze cos byc
Ostatnio edytowane przez maly mis ; 08-01-21 o 19:08