Polecam GW pro nutrition, jako jedyne GW które mnie nie syfi z tych co stosowałem(wxn, guru, sport academy) To nowe gw 2( od guru) kosi nieźle lecz musiałem odstawić że względu na wypryski na glowie
Polecam GW pro nutrition, jako jedyne GW które mnie nie syfi z tych co stosowałem(wxn, guru, sport academy) To nowe gw 2( od guru) kosi nieźle lecz musiałem odstawić że względu na wypryski na glowie
ja bralem gw tylko od sa i tez mnie o dziwo nie syfilo.
Jest GW w pro nutrition jak w reszcie , czuć po wydolności i po glukozie.
Tyle ze pro nutrition niedostepne
Ale jak ktos chce sie pobawic w stak sarmowy to sarm stak z pro nutri jest mega. Drugie podejscie i tak samo dziala. Ubija wypala
Ostatnio edytowane przez maly mis ; 13-07-19 o 19:32
ciekawe czy chwilowo niedostępne czy może będzie gw2, cza virusa popytać
Dwa podejścia pod gw dwóch różnych firm. To co mnie spotkało to nie syfy. To jakieś dziwne wrzodyXD Ciężko wychodzą i ciężko schodzą. Nigdy więcej.
Wrzody a nie syfy to fakt i w dziwnych miejscach. Ale te sie niweluje za 10zl miesiecznie w 90%
Co poza tym czules na gw
Ostatnio edytowane przez maly mis ; 14-07-19 o 20:12
10 zł? Co cynkiem? Fajnie zeszło koło 2 kg w tygodnie bez zmiany diety. Trochę wydolność się zwiększyła widać na bjj i bieżni. Generalnie Nie jest to magia jak reklamują Ale działa. Z tym ze nikt nie wyjaśnił mechanizmu powstawania tych dziwnych syfów w dziwnych miejscach więc jednak nigdy więcej.
Ostatnio edytowane przez kenioosd ; 15-07-19 o 08:28
Kup sobie bratek plus. Wiele razy o tym pisalem.
https://www.doz.pl/apteka/p60562-Bra...wlekane_50_szt
Czy na gw czy na saa niweluje wiekszoac syfow i poprawia skore. Ake trzeba brac z 3 miechy. I cynk tam gra drugoplanowa role. Bratek tak dzialamozna tez parzyc i pic ale tabsy lepiej no i ekstrakt a nie ciete ziele wiadomo
Ostatnio edytowane przez maly mis ; 15-07-19 o 08:59
Jakie GW teraz na topie z dostępnych od ręki?
cos sie konczy, cos zaczyna.
Ciachowski 2x1 miesiac na opakowanie
Teraz podbilem 3x1 to daje 20 dni opakowanie. Rowno 50dni za mna. Dolozylem 10mg gw. Ogolnie planuje 90dni na sarm stak i ok 100 na samym gw. Tzn 10 dni dluzej po sarm staku pociagne gw przez urlop na all inclusive
To razem daje 25mg gw dziennie. Kreci sie okrutnie. Im wiecej ww daje tym bardziej to wypala. Wysusza pomimo czitow raz w tygodniu
Ostatnio edytowane przez maly mis ; 25-07-19 o 11:27
Wszystko z pro nutri. Jak bebechy na takim staku. Jakieś alko się trafia w trakcie cyklu. Test też leci.