Niestety ręce są przyczepione do barków, a barki są powyżej odcinka lędźwiowego, gdzie jest przepuklinaHack przysiady ze sztangą nie pasują z jakiegoś powodu?
I w sumie na początku też myśli takie jak Twoje teraz - że chyba rzucę to w pizdu, że może w jakimś innym sporcie się sprawdzę, ale jakoś tak wytrwałem na tej siłowni, zacząłem się bawić w inne rzeczy i rozwój w innych kierunkach niż kg na kiju w siadach/wl/ciągu i obecnie jakby tak podliczyć na Wilksa to jest lepiej niż w szczycie podczas stricte siłowych planów.Takie myślenie nastawia mnie raczej depresyjnie. Na razie jestem dobrej myśli i wierzę w rekonwalescencję. Trenowanie ludzi kiedy sam nie mógłbym trenować tak samo byłoby dla mnie okrutnie męczące. Może natomiast dzięki kontuzji nabiorę doświadczenia i wiedzy, które przydadzą się innym.Czemu chcesz rzucać ciężary, przecież masz w planach zostanie trenerem od Ripa, hobbystycznie byś prowadził ludzi jak Eclipse (czyli nie kulturystyka a bardziej trening pod formę atletyczno-sprawnościową) a ćwiczył siłowo na podtrzymanie.
16.06
Belt squat 5x8 75kg + Reverse hypers 5x15
Handstand pushup, deficit 4 plates 5x3 + Dragon flag 5x3
CG Bench, legs raised 5x8 102.5kg + Pull ups 5x8 +10kg