Z podsumowania to dostalem trening jakis wytyczony, ktorego sie slucham ale z moimi upodobieniami - czyli wolne ciezary, podstawowe cwiczenia. Trening silowy bo tak najwiecej sie chudnie - i jest ale tez chcialem zeby bylo mieso jakies pozostalosci chociaz i dlatego te pompowanie xd polecam sprobowac nawet jak trenujecie 2 razy w tyg tak jak ja ostatnio ... I tak mi to wystarcza bo sa w huj zadawalajace efekty
Ale oczywiscie najwazniejsze jest to co jemy, ja zaczalem od wypisanej przeze mnie diety - bylem przejedzony a redukowalem !! Podjadalem i tak zle jedzenie. Przejadalem duzo za mocno i zaczalem to powoli niwelowac - po prostu jesc dalej to copostanowione ale w odpowiednio mniejszych ilosciach i sluchajac wlasnego organizmu rozpadlem sie z wielkiego fatu. fast foody z calego tyg dzien w dzien spadly o polowe moim zdaniem taki duzy spadek byl spowofowany wlreceniem sobie fazy wielka dieta - zobaczcie jakie sukces Xd huja sie da wytrzymac od razu jak od niezdeli mowisz ze deta dieta juz na sto procent
poniedzialek racuch z czosnkowym sosem xd a poznej do konca tyg jednak sporo mniej przez te wlasnie przejadanie tym "pseudo jak ja to nazywam zdrowym jedzeniem"xd
ostatnio kopacz cos o biedronce mowila - to moj glowny sklep spozywczy xdddd
Przeatalem pic slodkie napoje nestea pepsi itp jak cos to zero - w tym momencie cola zero to dla mnie slodycz i wole pic czesciej zaparzona zielona herbe niz to...
A doszedlem do momentu gdzie jem w zaleznosci od aktywnosci wiecej lub mniej wegli - ja to tak nazywam bo nie wiadomo ile bialka i tluszczu - nie licze tego - robie to na czuja xd i to caly sekret. Przeciez to oczywiste ze czlowiek schudnie jedzac wartosciowo odzywcza szame w przyjemnych dla siebie ilosciach lub przejadajac lub lekko niedojadajac moga decydowac jacy chca byc. To jest kurwa banalnie proste xd tylko wystarczy zaczac cokolwiek robic w tym kierunku stopniowo dochadzac do perfekcji.
Ja mam wrazenie ze zaczalem sluchac zoladka przez te pol roku - nienawidze cukru w tym momencie xd a i tak slodze w pracy kostka cukru kawe bo nie ma slodzika i zle sie po niej czuje !!! Minimalnie ale kurwa i tak sie katuje dalej tak samo jest ze szlugami i inna konsumpcja wokol nas. W ogole nie sluchamy wlasnego organizmu. i dlatego doprowadzamy sie do taknaprawdezaniedbania boniewiadomo czyniedojadamy w huj czy sie przezereamy tak czy siak zle
Wiem co mi sie stanie jak zjem ostry sos xd np kebsa przeciez jest tego masa produktow i posilkow i kazdy czuje co najlepiej kiedy na niego dziala xd.
jak zjemkielbase pieczonato ciezko mi biegac xd
Wiem jak zareaguje organizm , dawno juz kurwa to wiedzialem ... i dopiero do tego teraz doszedlem xd
dziekuje dobranoc
https://www.youtube.com/watch?v=31tiWX-8bdc