Panowie, ja nigdy nie zagłębiałem się w ten temat, więc w tej wąskiej dziedzinie nie jestem ogarnięty
Wiem że do PC od Adidasa są Powerlifty, Power Perfecty i AdiPowery [drogie], a te Drehkrafty widziałem pierwszy raz w życiu. Wiem też, że jest coś takiego jak buty do CF, co śmierdzi mi kompromisami, więc wolałem się upewnić.
No nic, dzięki![]()
Mi mąja przyjść w wtorek wiec w środę będę już siadał, tylko chuj wie czy trafię w rozmiar bo wziąłem 44 a normalnie do biegania noszę adiki 43 i1/3. Podobno ciężko trafić w rozmiar
Trochę odkopię temat. Poszukuję używanych butów Nike Romaleos 2 Black lub Black/Red, rozmiar 46 (30cm). Może ktoś akurat ma w dobrym stanie, po okazyjnej cenie![]()
Sujon ja nie mam.
Pany, jaki but do PC do 300 zł? Adidas powerlift, drehkraft czy inne?
Pytanie i prośba do ludzi którzy mają buty do podnoszenia ciężarów z adidasa
możecie wyciągnąć wkładkę zmierzyć długość i napisać ją tutaj razem z rozmiarem? Oni na stronie mają złą tabele rozmiarów (wiem bo kiedyś zamawiałem i później musiałem odsyłać). Normalnie rozmiar mam 44.
A ja parę dni temu kupiłem Inov8 na allegro - fastlift 335, wylicytowalem za 152zl.
@Siła -wszytskie buty mam rozmiar 44, wczoraj odebralem adidas powerflift 3.1 rozmiar 45 i 1/3 pasuje idealnie
dlugosc wkladki tak jak napisano-28cm, w innych butach czesto wkladke mam dluzsza(29cm) ale te sa szerokie przy palcach wiec 28 jest ok
44 i 2/3 tez pewnie byloby ok ale ja juz nie wymieniam
Poszukaj na różnych stronach ten model co chesz kupić.
Polska strona adidasa jest nieogarnięta, nawet napisałęm do nich i nie umieli mi pomóc.
Oryginalna strona jest w porządku o ile dobrze pamiętam. Poszukaj na różnych niekoniecznie firmowych.
A wiecie coś o butach dla kobiet? Któraś z Waszych znajomych/partnerek/klientek coś polecala lub odradzała? Moja żona zaczyna coś tam dźwigać, na razie robi obwody (staż 2 lat zajęć z trx). Na pewno w maksowanie szybko nie pójdzie. Celować w buty do crossfitu czy zamawiać jej powerlifty?