Strona 3 z 44 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 653

Wątek: [ART] Testosteron, prolaktyna, zdrowie, libido, erekcja [PART 2]

  1. #31
    Jaszczomp BF Awatar BzykuDG
    Dołączył
    Oct 2009
    Lokalizacja
    Wrocław
    Postów
    7 581
    600 mnie wyszło razem z wizyta. I co?
    Przepisał mi Clomid...
    Wiecej nie chodzę do endo.

  2. #32
    Zwierzokoks Awatar Adame90000
    Dołączył
    Jan 2010
    Lokalizacja
    Siedmiomilowy las
    Postów
    4 168
    No to kurwa pomógł

  3. #33
    Cytat Zamieszczone przez BzykuDG Zobacz posta
    600 mnie wyszło razem z wizyta. I co?
    Przepisał mi Clomid...
    Wiecej nie chodzę do endo.
    Jeśli masz bloka to dobrze zrobił

  4. #34
    Kapiszon Awatar Molu
    Dołączył
    Dec 2008
    Lokalizacja
    Yelonky/Ursynów
    Postów
    1 765
    ja jutro mam wizyte u endo z takimi wynikami, ciekawe co powie...

    Prolaktyna norma 86 - 324, mam 438,20
    a po obciazeniu 2426,00
    TSH 2,370 norma 0,27 - 4,2
    Estradiol 36,28 norma 7,63 - 42,6
    Testosteron 470,80 norma 249 - 836
    FT4 1,41 norma 0,93 - 1,7
    Ferrytyna 117,10 norma 30 - 400
    Ostatnio edytowane przez Molu ; 07-07-14 o 20:26
    "...OdtądJednoDobrzeJużWiem,KochaćTrzebaOdDziś . JutroPóźnoMożeByć,BoŻycieToKrótkiFilm..."

  5. #35
    Jaszczomp BF Awatar BzykuDG
    Dołączył
    Oct 2009
    Lokalizacja
    Wrocław
    Postów
    7 581
    Cytat Zamieszczone przez rejli Zobacz posta
    Jeśli masz bloka to dobrze zrobił
    Jakbym wiedział, że to może być blok, to sam bym wziął cloma.
    A że nie miało być po czym bloka dlatego poszedłem do endo...

    Ale przynajmniej wiem, że jajka mam pierwsza klasa!
    Ostatnio edytowane przez BzykuDG ; 07-07-14 o 21:20

  6. #36
    Sezonowiec Awatar lysos
    Dołączył
    Sep 2008
    Lokalizacja
    Piła
    Postów
    287
    Cytat Zamieszczone przez Molu Zobacz posta
    ja jutro mam wizyte u endo z takimi wynikami, ciekawe co powie...

    Prolaktyna norma 86 - 324, mam 438,20
    a po obciazeniu 2426,00
    TSH 2,370 norma 0,27 - 4,2
    Estradiol 36,28 norma 7,63 - 42,6
    Testosteron 470,80 norma 249 - 836
    FT4 1,41 norma 0,93 - 1,7
    Ferrytyna 117,10 norma 30 - 400
    no oprócz podwyższonej prolaktyny to za dużo to on Ci nie pomoże tymbardziej że test środek normy a estro górna granica,
    jak Ty się czujesz na takich proporcjach ??
    "z gadki wypisz wymaluj te ścierwo Szczuka"

  7. #37
    Cytat Zamieszczone przez BzykuDG Zobacz posta
    Jakbym wiedział, że to może być blok, to sam bym wziął cloma.
    A że nie miało być po czym bloka dlatego poszedłem do endo...

    Ale przynajmniej wiem, że jajka mam pierwsza klasa!
    Ja miałem bloka po suplu, klomifen mi pomógł. "Nie zbadane są przyczyny bloków"

  8. #38
    Cytat Zamieszczone przez Lara Croft Zobacz posta
    i T3 też ma znaczenie. Taką, że samo TSH nie dużo mówi, plus nie każdy lekarz przyjmuje aktualne normy - często bada się tylko TSH i uznaje, że jest ok, a wcale nie jest.
    a jakie są aktualne normy? masz jakąś tabelkę?
    Nie odpisuje na PW związane z hormonami - pisać w odpowiednich tematach w dziale Zdrowie.

  9. #39
    Sztywny Pal Azji Awatar Siła
    Dołączył
    Nov 2009
    Postów
    1 787
    Jakie mogą być inne przyczyny tych bloków?

  10. #40
    Cytat Zamieszczone przez Siła Zobacz posta
    Jakie mogą być inne przyczyny tych bloków?
    Niskie teść + LH + FSH daje:


    Więc to nie jest tak, że jak mamy niskiego teścia to trzeba zrobić HRT. Tutaj na początek trzeba dużo badań + testy przysadki.

  11. #41
    Zwierzokoks Awatar Adame90000
    Dołączył
    Jan 2010
    Lokalizacja
    Siedmiomilowy las
    Postów
    4 168
    Cytat Zamieszczone przez Siła Zobacz posta
    Jakie mogą być inne przyczyny tych bloków?
    wpierdalanie supli na oślep

    ja dowaliłem sobie pregnenolonem, zbyt duże dawki i przysadka zablokowana

  12. #42
    Kapiszon Awatar Molu
    Dołączył
    Dec 2008
    Lokalizacja
    Yelonky/Ursynów
    Postów
    1 765
    Cytat Zamieszczone przez lysos Zobacz posta
    no oprócz podwyższonej prolaktyny to za dużo to on Ci nie pomoże tymbardziej że test środek normy a estro górna granica,
    jak Ty się czujesz na takich proporcjach ??
    chujowo, wiecznie rozdrazniony, byle co mnie z rownowagi wyprowadza, brak libido, miekka faja, zmienny nastroj, problemu ze snem, wieczne zmeczenie, udezenia goraca i zalewanie potem itp, troche tego jest i chujowo sie tak zyje
    "...OdtądJednoDobrzeJużWiem,KochaćTrzebaOdDziś . JutroPóźnoMożeByć,BoŻycieToKrótkiFilm..."

  13. #43
    Jaszczomp BF Awatar BzykuDG
    Dołączył
    Oct 2009
    Lokalizacja
    Wrocław
    Postów
    7 581
    Same here.
    Chociaz mam inne proporcje :P.

  14. #44
    Sezonowiec
    Dołączył
    Aug 2012
    Lokalizacja
    Toruń
    Postów
    581
    Cytat Zamieszczone przez Molu Zobacz posta
    chujowo, wiecznie rozdrazniony, byle co mnie z rownowagi wyprowadza, brak libido, miekka faja, zmienny nastroj, problemu ze snem, wieczne zmeczenie, udezenia goraca i zalewanie potem itp, troche tego jest i chujowo sie tak zyje

    Może zbadaj witaminę B12, chyba, że już badałeś

  15. #45
    Kapiszon Awatar Molu
    Dołączył
    Dec 2008
    Lokalizacja
    Yelonky/Ursynów
    Postów
    1 765
    nie badalem
    endo przepisala bromergon i tyle
    "...OdtądJednoDobrzeJużWiem,KochaćTrzebaOdDziś . JutroPóźnoMożeByć,BoŻycieToKrótkiFilm..."

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Dołącz do nas na FB

Partnerzy

MMA odzywki sklep plany treningowe spalacz tłuszczu