dobre promo w rossmanie - 5 minut po polnocy i produkt niedostepny![]()
dobre promo w rossmanie - 5 minut po polnocy i produkt niedostepny![]()
Armani Cedre, warto wybulić ponad 300 cebulionów za flaszkę, naprawdę wspaniały zapach.
Hugo Boss Scent za to mnie zawiódł, typowa masówka w wyższej cenie, drugi raz nie kupię.
Wie ktoś może gdzie na necie można kupić tego typu perfumy? Nie chodzi mi dokładnie o numery i ich odpowiedniki, a konkretnie o serię w takich butelkach. Cena i zapach lepszy niż FM. Niestety straciłem źródło dojścia do nich.
Ostatnio edytowane przez Domer ; 11-12-17 o 20:13
co niektórzy znają się na zapachach wiec poproszę o radę czym zastąpić CALVIN KLEIN CRAVE?
ostatnio moja zachwalala jak popsikalem w D
https://www.iperfumy.pl/roja-parfums...SAEEgIqbvD_BwE
komentarze w naszym stylu![]()
Hahaha dobre![]()
PachnideÅ‚ko idealne dla naszego forumowego kolegi co z prezesami pijaí ½í¸‚í ½í¸‚í ½í¸‚í ½í¸‚
Calvin Klein wypuścił ostatnio bardzo fajny zapach dla facetów.
TAK!! Armani cedre PETARDA , ale potrzeba chwili na odpowiedni zapachZakochałem się od pierwszego węchu , brat również i mamy już swoje flaszki :P
Syfu raczej nie kupuję , to możecie zaufać i pofatygować się sprawdzić ten zapach.
To pachnidło to polcałem ubiegłego lata, a że znany i szanowany ze mnie niuchacz to już jest u co drugiego bodyfactorowca.
Za to ja proponuję póki zima jeszcze pozwala:
Guerlain L'Homme Ideal eu de perfum
Jeżeli lubisz pudrowe dusiciele jak Gentleman Givenchy czy Pour Homme Diora to możesz zamawiać na moją odpowiedzialność,
Ostatnio edytowane przez Poki ; 13-02-18 o 13:11
....:::: HeaVeN....HeaVeN'S BoDieS..WhIrL ArOunD Me..MakE Me WoNdeR::::....
@Kenio Azzaro Chrome 160zł na iperfumy 200ml. Chyba się opłaca.
Azzaro u mnie juz od ponad miecha ;-)
juz mi sie nudzi wiec zmienie jak sie bedzie konczyl
popatrz na icebergi tanie a wg mnie ciekawe zapachy. w rossmanie mozna powachac.