Npp e3d vs e2d? Nie chcę się kłuć co drugi dzień, wcześniej leciałem e3d, teraz każdy odradza. Faktycznie duże wahania soku będą? Chcę bić 150-200mg e3d.
Kto Ci odradza? To niech sprawdzi ten co odradza jaki jest okres półtrwania phenylpropionate... To będzie odpowiedź...
ktoś DMZ jadl w ostatnim czasie? szukam pewnego laba
-25% na każde zamówienie z Bulkpowders z tym kodem : http://referme.to/ZtEBuso
Możesz co 3 dni Npp i nic się nie stanie, jak Mazee kto Ci głupot nagadal?
Ostatnio edytowane przez spike ; 12-02-19 o 13:28
Też podłącze sie pod pytanie bo planuje za miesiąc wejść prop npp tylko teraz nie wiem czy co 2dni czy p pon śr piątek
Jeszcze 1 jak dobrać dawke npp to 1szy kontskt myślałem coś 100mg prop i 75mg npp czy 150mg propa i 100mg npp
Panowie jak stosować udca prozdrowotnie a jak osłonkowo przy oralach?
Prozdrowotnie jeśli nie obciążasz specjalnie wątroby małe dawki lub w ogóle jeżeli nie ma podniesionych markerów np. na mostku.
Przy oralach bez sensu, lepiej w trakcie dać NAC a po cyklu UDCA , dawki 500-2000 , podzielone.
Jest też szkoła brania UDCA po wzięciu orali, osobiście NAC lepiej się sprawuje w kwestii 'osłonowej'.
Ostatnio edytowane przez karo47 ; 13-02-19 o 13:44
Nie czytaj tych glupot co piszaUDCA dawaj na cyklu 500mg ed, a po cyklu heparegen jak juz a nie ze udca po cyklu, bezsens...lepiej dac na cyklu bo pomaga z cholesterolem i oslania super wątrobę...mozesz pociagnac jeszcze po cyklu jak masz i bedzie cacy
Sam dajac taka dawke 8 tyg na winie i chlanie 3 dni w tyg. a watroba w normie a wiec polecam udca
Skoro tak zajebiście osłania to po co heparegen po cyklu ?![]()
Nie wiem gdzie według Ciebie napisałem glupote , sa i tacy po im Hepatil' super' osłania wątrobe.
Wytłumacz mi tylko jak UDCA na cyklu pomaga z cholesterolem i OSŁANIA SUPER WĄTROBE, bo to dopiero głupota.
Udca/Tudca nie ma znaczącego wpływu na osłanianie wątroby czy "pomaganie z cholesterolem" ( rozumiem że chodziło o poprawę profilu lipidowego ) na cyklu.
Lepiej w tej materii działa po cyklu, w jego trakcie może pomagać jak sam napisałem wyżej, jednak podawana po wzięciu orali jakiś czas np. 2-3 h.
I tutaj nie dawki rzędu 500 ale już dużo większe .
Ostatnio edytowane przez karo47 ; 13-02-19 o 15:26
Prędzej znalazł bym 20 latków co mają tam serce słabe %)
Heparegen napisalem przykladowo, sam po cyklu nie daje po UDCAz starczy
Jeżeli UDCA nie ma wplywu na watrobe to poczytaj w necie na zachodnich forach jak pisza o jego dzialaniu a nie tylko z ulotki ze to lek na nerki
Pierwszy lepszy art w necie:
https://journals.viamedica.pl/gastro...le/29279/24031
i nie pisz bzdur bo od lat stosuje i patrze jak badania wychodza i zeby nie dzialał na watrobe to juz watroby bym nie mial z moim trybem zycia