MOzliwe ale chodzi mi jak dzialanie, kiedys "666" chwalil na roznych forach ta kreatyne i tak czytam ze opinie zbierala dobre az za dobre jak na kreatyne a wiec moze ktos chrupał ?? :>
MOzliwe ale chodzi mi jak dzialanie, kiedys "666" chwalil na roznych forach ta kreatyne i tak czytam ze opinie zbierala dobre az za dobre jak na kreatyne a wiec moze ktos chrupał ?? :>
Polecal ich produkty zez virus. Maja bardzo ciekawy boster testo. Ale drogi fhuj i trzeba ze 2-3 paki na cykl
Ostatnio edytowane przez maly mis ; 08-01-20 o 11:25
Jadlem kiedys akg kreatyny z ostrovitu i faktycznie dzialalo. Ale czy jakos spektakularnie to nie wiem
trzeba tez brac poprawke na to, ze wg nich tylko to co oni sprzedaja dziala a cala reszta nie - bez roznicy czy to bialko, kreatyna, ph albo witaminy![]()
Pytanie czy ta kreatyna nie jest podsypana czyms bo opinie zacne na necie a wiec albo tak jest albo pimp firmy
Witam po dluuugiej przerwie
wypadlem z tematu dobre pare lat wiec zapytam:
kreatyna jakosc/cena (stala dawka g/20kg mc, pod sporty uderzane i redukcje wagi jezeli to wazne)
dzieki za odpowiedz!
"...OdtądJednoDobrzeJużWiem,KochaćTrzebaOdDziś . JutroPóźnoMożeByć,BoŻycieToKrótkiFilm..."
Bez zmian, zwykłe mono 10g/dzień.
....:::: HeaVeN....HeaVeN'S BoDieS..WhIrL ArOunD Me..MakE Me WoNdeR::::....
Panowie chce na testy kupić kreatynę hgp+ , ktoś testował warto?
Myślałem, że firmy dały sobie już spokój i uznały, że nie da się więcej kasy za kreatynę z frajerów wycisnąć. A jednak walczą dalej![]()
80 zł za kreatynę to dużo? Widzę że jesteś trochę ułomny skoro tak twierdzisz... Bo myślałem że firmy dały sobie spokój z cenami białka skoro za 700g mogę dać 40 zł a nie z "usa" za 150- ironia
A ja tam lubię te tanie słodzone stewią mono z sfd/kfd 25zl za pół kilo i 12g do butelki 2l do treningu wchodzi jak złoto. I niektóre smaki lepsze od bolero, np. kiwi albo truskawka.
Czy działa? Coś tam działa ale to jednak tylko kreatyna![]()
KFD okrutnie chemiczne.
....:::: HeaVeN....HeaVeN'S BoDieS..WhIrL ArOunD Me..MakE Me WoNdeR::::....