Strona 380 z 381 PierwszyPierwszy ... 280330370378379380381 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 686 do 5 700 z 5704

Wątek: Epi - jakie na topie itd

  1. #5686
    Epi mmm pierwszy oral po którym nabawiłem się refluxu

  2. #5687
    Sztywny Pal Azji
    Dołączył
    Dec 2011
    Postów
    1 286
    Cytat Zamieszczone przez Cajmer Zobacz posta
    Napisałem, że igła. Nie orale.
    Wg mnie epi jak na razie gorsze skutki uboczne ma od mety czy tury, ale to tylko moje odczucie
    A Ty czasem nie pisałeś, że masz problem z nadmiernym chlaniem?

  3. #5688
    Cytat Zamieszczone przez log Zobacz posta
    A Ty czasem nie pisałeś, że masz problem z nadmiernym chlaniem?
    Oj tam
    Ostatnio edytowane przez Cajmer ; 08-02-20 o 15:29

  4. #5689

  5. #5690
    Ok, a odpowiadając na moje pytanie?
    Czy mam coś się przygotować dodatkowo?
    Clomid etc?
    cos sie konczy, cos zaczyna.

  6. #5691
    Zwierzokoks Awatar Huskyman
    Dołączył
    Sep 2008
    Lokalizacja
    Rz-w
    Postów
    3 962
    Tak flakon testa i igłę z rakietą

  7. #5692
    Rzecz w tym, ze nie chce igiel B-)
    cos sie konczy, cos zaczyna.

  8. #5693
    Zwierzokoks Awatar prosekto
    Dołączył
    Aug 2011
    Lokalizacja
    wwa
    Postów
    3 820
    Cytat Zamieszczone przez RN9ne Zobacz posta
    Wiem, ze pewnie zadam pytanie po raz milion ale...
    pierwszy raz EPI, plan okolo 8 tygodni, start 20mg/dz, pozniej moze 30mg/dz.

    Czy poza samym EPI warto zawczasu miec cos w reku?
    Niby nie blokuje, niby bezpieczny ale przezorny, ubezpieczony.
    Moze byc ciezko z aptecznym sprzetem, na igle tez raczej sie poki co nie zdecyduje .

    Brak jakiejkolwiek historii z SA/PH wczesniej, hormony w normie.
    wez dobra mete piramidka przez 2-3 miesiace i bedziesz bardzo zadowolony
    «Czy On jest grzesznikiem, tego nie wiem. Jedno wiem: byłem niewidomy, a teraz widzę»

  9. #5694
    Prosekto jaką piramidke na metkę polecasz?

  10. #5695
    Sztywny Pal Azji
    Dołączył
    Dec 2011
    Postów
    1 286
    Cytat Zamieszczone przez krissxd Zobacz posta
    Czasem jak jest za duże ratio anaboliczne, a za niskie androgenne to jest podobnie i tak się ludzie czują. Jednak samopoczucie samo w sobie było dobre. Na kichach spokój, forma szła zawsze ładnie. A leciało po 3 miesiące
    Dałem tydzień po 10mg a drugi 20 i jest ok. Czuję, że działa więc tak zostawię.

  11. #5696
    Jestem na 5 tygodniu brania EPI od squibba 30mg dziennie.
    Wyniki wychodzą tak:
    Estradiol 37,0 pg/ml 0,0 — 62,0
    FSH 2,0 mUI/ml 1,7 — 12,0
    LH 2,6 mUI/ml 1,1 — 7,0
    Prolaktyna 24,9 ng/ml 3,0 — 25,0
    Testosteron ¯ 1,14 ng/ml 2,27— 10,3
    Progesteron * 0,71 ng/ml 0,25 — 0,56

    Czyli testosteron ponizej normy, progesteron powyzej, prolaktyna tuż pod górną granicą.
    Jako iż, swój cel siłowy w zasadzie osiągnałem i z racji kiepskiego samopoczucia, libido, sennosci, itp skoncze brac epi w ten piatek.
    Czy na początek DAA od PowerXSport + Super PCT od olympusa wystarcza? (mam jeszcze jak cos CEL M-test competitive edge labs) Chciałbym jeśli nie musze, Clomidu nie brać. Mógłby, któs powiedzieć czy to ma jakis sens? Z góry dzięki. Za 3 tygodnie około, mam zamiar powtórzyć badania, i jesli test nie ruszy to wtedy będe szukał dalej.

  12. #5697
    A jak efekty cyklu? Czemu za wszelka cene nie chcesz cloma

  13. #5698
    Sztywny Pal Azji Awatar BESTIA12345
    Dołączył
    May 2014
    Lokalizacja
    Okolice Częstochowy
    Postów
    2 514
    W takiej sytuacji po prostu wbił bym teścia i jak zaczynać cykl to już sensowny.
    “Każdy człowiek umiera, nie każdy naprawdę żyje.“ William Wallace

  14. #5699
    Sztywny Pal Azji
    Dołączył
    Dec 2011
    Postów
    1 286
    Cytat Zamieszczone przez fragdancer Zobacz posta
    Jestem na 5 tygodniu brania EPI od squibba 30mg dziennie.
    Wyniki wychodzą tak:
    Estradiol 37,0 pg/ml 0,0 — 62,0
    FSH 2,0 mUI/ml 1,7 — 12,0
    LH 2,6 mUI/ml 1,1 — 7,0
    Prolaktyna 24,9 ng/ml 3,0 — 25,0
    Testosteron ¯ 1,14 ng/ml 2,27— 10,3
    Progesteron * 0,71 ng/ml 0,25 — 0,56

    Czyli testosteron ponizej normy, progesteron powyzej, prolaktyna tuż pod górną granicą.
    Jako iż, swój cel siłowy w zasadzie osiągnałem i z racji kiepskiego samopoczucia, libido, sennosci, itp skoncze brac epi w ten piatek.
    Czy na początek DAA od PowerXSport + Super PCT od olympusa wystarcza? (mam jeszcze jak cos CEL M-test competitive edge labs) Chciałbym jeśli nie musze, Clomidu nie brać. Mógłby, któs powiedzieć czy to ma jakis sens? Z góry dzięki. Za 3 tygodnie około, mam zamiar powtórzyć badania, i jesli test nie ruszy to wtedy będe szukał dalej.
    Masz wyniki z przed? Bez tego nie ocenisz czy teść poniżej Twojej normy.

  15. #5700
    mam tylko wynik tescia, ok 2 miesiace przed epi wynosił 5,29.

    Efekty, ze 130 na 140 na laweczce, martwy plus 20 kg do 220, wygladowo ta sama waga co przed epi, ale wyzylowanie, i nabicie i ogolnie sylwetkowo sporo na plus. Ale chujowy nastroj, brak libido + ogromna pompa na dolnych plecach i piszczelach uniemozliwiaja granie w pilke (na czym mi zalezy) i rower na czym mialem sie skupic teraz i w lecie. Ogolnie mi chodzilo jedynie czy dam rade lawke poprawic .
    Ostatnio edytowane przez fragdancer ; 17-02-20 o 19:32

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Dołącz do nas na FB

Partnerzy

MMA odzywki sklep plany treningowe spalacz tłuszczu legginsy