Zrób sobie najpierw te ciągi jednonóż i zobacz czy w ogóle równowage masz i jakieś wyczucie ciała.
Zrób sobie najpierw te ciągi jednonóż i zobacz czy w ogóle równowage masz i jakieś wyczucie ciała.
dawno tu do was nie zagladalem, pozdrawiam wszystkich!
co tam w fitnesowym swiecie nowego? Ben looker wrzucal jakies ciekawe materialy, bo ostatnio jego wiedza mnie przytlaczala
Da Costa 3ci na zawodach dla naturali , badanie wariografem i testy antydopingowe , trzeba podpisać papier, że po wpadce kara to 15k euro.
Zawody na Majorce , gdyby były w PL to Owca i Czerniewicz by je rozjebali.
![]()
a w nagrode dyplom i szejker?![]()
I uścisk dłoni prezesa.
A tego nie wiem, wrzuciłem jako ciekawostkę (ogólnie Da Costa jest do przyjęcia, dobre podejście ma) , bo sam wiedziałem, że są jakieś zawody tego typu to że np. te 15koła czy wariograf to taka ciekawostka.
dostajesz dyplom i torbe odzywek za 1k, zgadzasz sie na kare 15k euro - i nagle bialko czy kreatyna ktora brales okazuje sie czyms podsypana![]()
Poziom żenua chyba nawet większy niż w kokswystępach...
Z konkursów piękności to jednak wolę te z kobietami.
Ale co w tym żenującego? Że chłopaki startują bez kłucia dupy? Ok wiem, normalny chłop wali browar na kanapie i wpie*dala chleb z pasztetową ;-)
BLOG treningowy: https://tiny.pl/g6375
Pokaż mi się w majtkach umalowany czernidłem to odpowiem.
Nie do konca w temacie przechuji ale nie wiedzialem ze mamy takie gwiazdy fitnesu w kraju