TEST SPONSOROWANY TESTOSTERONE.pl
TEST SPONSOROWANY XXL NUTRION BY VHAILOR
... H A R D C O R E M A S S ...
P O D S U M O W A N I E
CZYLI JAK WYSZEDŁEM Z OŚWIĘCIMIA
WYMIARY PRZED /
PO
wiek rocznikowo 20
pas
78 ->
76cm
talia
72-73cm ->
74 cm(skosy urosły)
biceps
L 36,5 P 35,5 ->
L 38 P 38 może ciut więcej
udo
55 cm ->
59cm
waga hmm około
71 kg około
77-78kg ale była kuracja oczyszczająca kichy ..
FOTY LEWA PRZED PRAWA PO ALE TO CHYBA WIDAĆ
Co do fot majtki inne są na niektórych bo część z nich robiłem przed prysznicem a część po

jakoś tak wyszło.
SUPLE
XXL NUTRION :

- complex carb gainer 1x 2500g wanilia , 1 x 1000g czekolada
- unleash! v2 900g , FRUIT
- BCAA POWDER FRUIT 500g
- CREATINE
OPINIE:
complex carb gainer:
smak nie powalał ale dobrze się piło zarówno wanilie jak i czekoladę, stawiam je mniej więcej na równi. Nie zalewał raczej. Użyłem go do rozpędzenia metabolizmu na początku. Skończył się po 5tyg. . Piłem rano 50g 30 min przed śniadaniem razem z mono. Oraz po treningu 100g. Dodatkowo jeszcze przed treningiem nóg jako posiłek przed tren żeby po brzuchu nic nie jeździło.
Unleash v2:
bardzo dobry stak przed treningowy, a już trochę tego kiedyś zjadłem. Pompa czasem nie dawała dokończyć serii. Pobudzał ale nie telepał. Przyjemna koncentracja. Bez zjazdów, kołatań serca i innych nieprzyjemnych jazd..
BCAA POWDER FRUIT
piłem na treningu ~20g. Smak nawet nawet. Szczególnie w większej ilości wody. W mniejszej ilości już gorzej.
CREATINE
mono jak mono zrobiło co miało zrobić
Trening
ALRi Light
założenia w skrócie :
- jeden mikro cykl to 3 tyg
- kolejno tygodnie power , rep range , shock
- różnią się one tempem , odstępem czasowym pomiędzy seriami oraz różnymi bodźcami.
- W zasadzie zaczynam od dużych ciężarów i wolnego opiszczania przechodząc przez średnie tempo
z przytrzymaniem 1 s i średnią ilością powtórzeń do drop serii i serii łącząnych w szybkim tempie.
Z treningu jestem bardzo zadowolony, wplotłem na 3 tyg pomiędzy mikro cykle FD/FS. Choć z perspektywy czasu optimum na FD/FS to 2 tyg.
Dieta:
Rotacja ww. Rano same jajka. Wieczorem twaróg i trochę węgli. W dzień kurczak + ryż + warzywa (głównie) , także kus kus , kasza , trochę oliwy , czasem orzechy włoskie. Cheat meal co kilka dni.
Ogólnie:
Jestem bardzo zadowolony. Siłowo baaaardzo na plus. Można zobaczyć w wypiskach. Weszła czysta masa. Nie zamierzam się już zalewać. Znalazłem swoją drogę. Swój sposób jedzenia który mi służy. Będę podążał tą drogą bo są szerokie plany na wakacyjną formę.
STAY TUNNED