View Single Post
stare 27-04-10, 23:32   #105
vhailor
Sztywny Pal Azji

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do vhailor
TEST SPONSOROWANY TESTOSTERONE.pl

TEST SPONSOROWANY XXL NUTRION BY VHAILOR

... H A R D C O R E M A S S ...
P O D S U M O W A N I E
CZYLI JAK WYSZEDŁEM Z OŚWIĘCIMIA

WYMIARY
PRZED / PO
wiek rocznikowo 20
pas 78 -> 76cm
talia 72-73cm -> 74 cm(skosy urosły)
biceps L 36,5 P 35,5 -> L 38 P 38 może ciut więcej
udo 55 cm -> 59cm
waga hmm około 71 kg około 77-78kg ale była kuracja oczyszczająca kichy ..
FOTY LEWA PRZED PRAWA PO ALE TO CHYBA WIDAĆ

Co do fot majtki inne są na niektórych bo część z nich robiłem przed prysznicem a część po jakoś tak wyszło.

SUPLE
XXL NUTRION :

- complex carb gainer 1x 2500g wanilia , 1 x 1000g czekolada
- unleash! v2 900g , FRUIT
- BCAA POWDER FRUIT 500g
- CREATINE

OPINIE:

complex carb gainer:
smak nie powalał ale dobrze się piło zarówno wanilie jak i czekoladę, stawiam je mniej więcej na równi. Nie zalewał raczej. Użyłem go do rozpędzenia metabolizmu na początku. Skończył się po 5tyg. . Piłem rano 50g 30 min przed śniadaniem razem z mono. Oraz po treningu 100g. Dodatkowo jeszcze przed treningiem nóg jako posiłek przed tren żeby po brzuchu nic nie jeździło.

Unleash v2:
bardzo dobry stak przed treningowy, a już trochę tego kiedyś zjadłem. Pompa czasem nie dawała dokończyć serii. Pobudzał ale nie telepał. Przyjemna koncentracja. Bez zjazdów, kołatań serca i innych nieprzyjemnych jazd..

BCAA POWDER FRUIT
piłem na treningu ~20g. Smak nawet nawet. Szczególnie w większej ilości wody. W mniejszej ilości już gorzej.

CREATINE
mono jak mono zrobiło co miało zrobić

Trening

ALRi Light

założenia w skrócie :
- jeden mikro cykl to 3 tyg
- kolejno tygodnie power , rep range , shock
- różnią się one tempem , odstępem czasowym pomiędzy seriami oraz różnymi bodźcami.
- W zasadzie zaczynam od dużych ciężarów i wolnego opiszczania przechodząc przez średnie tempo
z przytrzymaniem 1 s i średnią ilością powtórzeń do drop serii i serii łącząnych w szybkim tempie.

Z treningu jestem bardzo zadowolony, wplotłem na 3 tyg pomiędzy mikro cykle FD/FS. Choć z perspektywy czasu optimum na FD/FS to 2 tyg.

Dieta:
Rotacja ww. Rano same jajka. Wieczorem twaróg i trochę węgli. W dzień kurczak + ryż + warzywa (głównie) , także kus kus , kasza , trochę oliwy , czasem orzechy włoskie. Cheat meal co kilka dni.

Ogólnie:
Jestem bardzo zadowolony. Siłowo baaaardzo na plus. Można zobaczyć w wypiskach. Weszła czysta masa. Nie zamierzam się już zalewać. Znalazłem swoją drogę. Swój sposób jedzenia który mi służy. Będę podążał tą drogą bo są szerokie plany na wakacyjną formę.

STAY TUNNED

Ostatnio edytowane przez vhailor ; 27-04-10 o 23:33.
  Odpowiedź z Cytatem